Profita acum de promotia Ronexprim la aparatele de masura pentru termoviziune de la Fluke!

Ronexprim, unul dintre cei mai cunoscuti furnizori de aparate de masura si echipamente de laborator din Romania, desfasoara pana la finalul anului o promotie la camerele de termoviziune de la Fluke. Astfel, daca achizitionezi modelele Ti450 Pro, Ti400 Pro sau Ti300 Pro pana pe 31 decembrie 2018, vei primi un obiectiv inteligent gratuit.

Promotia se desfasoara sub sloganul “Focalizare dusa la extrem! Focalizati la perfectiune imaginea obiectului masurat!”, intrucat camerele de termoviziune de la Fluke sunt printre cele mai performante aparate de masura disponibile in acest moment, la nivel mondial. Acestea au incorporata Tehnologia MultiSharpTM Focus, care preia un set de imagini IR si le combina intr-o singura imagine perfect focalizata.

LaserSharp(R) Auto Focus vizualizeaza tinta cu ajutorul unui telemetru laser, masoara si afiseaza distanta pana la obiectul tinta si focalizeaza la distanta masurata. In plus, daca vrei sa extinzi zona de lucru masurata si/sau unghiul de vizualizare, Fluke iti pune la dispozitie gratuit un kit promotional cu teleobiectiv sau cu obiectiv cu unghi larg. Trebuie precizat ca obiectivele inteligente de la Fluke nu necesita calibrare.

Prin urmare, daca vei comanda acum o camera de termoviziune de la Fluke care elimina imaginile nefocalizate, vei primi, la alegere, un teleobiectiv sau un obiectiv cu unghi larg. Promotia este valabila doar pana la finalul anului si se refera la urmatoarele aparate de masura: Ti450 Pro, Ti400 Pro si Ti350 Pro.

Ce specificatii au aparatele de masura Ti450 Pro de la Fluke

– deschidere unghiulara standard 24 grade orizontal cu 17 grade vertical;

– rezolutie spatiala 1,31 mrad standard;

– distanta minima de focalizare 15 cm standard;

– sensibilitate termica sub 0,025 grade Celsius la 30 de grade (50 mK);

– tip focalizare autofocus prin sistem LaserSharpTM;

– focalizare MultiSharpTM in plan apropiat si in plan departat, in tot campul de vizibilitate;

– senzor in infrarosu 320 x 240 pixeli fizici;

– functie SuperResolution 640 x 480 pixeli (captureaza si combina de 4 ori mai multe date);

– frecventa scanare IR 9 Hz sau 60 Hz la cerere, cu licenta speciala;

– temperatura de operare intre -10 si +50 grade Celsius;

– temperatura de pastrare intre -20 si +50 grade Celsius fara baterii;

– camera foto in spectrul vizibil – tehnologie unica Fluke IR-Fusion;

– moduri de operare Picture-in-Picture integral, IR full-screen, IR-Fusion(R) (suprapunere imagine IR peste vizibil, fara eroare de paralaxa), AutoBlend, Color / Temperature alarms;

– rezolutia imaginii 5 megapixeli, HD full-color;

– zoom digital 2X si 4X;

– domeniul de masurare a temperaturii intre -10 si +1.500 grade Celsius;

– afisaj digital LCD VGA (640 x 480), 3,5 inci cu functie de iluminare automata si touch screen;

– 9 palete de culori standard + 9 palete High ContrastTM;

– durata acumulator 4 ore de functionare continua;

– greutate 1,04 kg (cu baterie).

Daca alegi sa comanzi acum aceste aparate de masura, vei primi in pachet manualul de utilizare, un adaptor pentru incarcare acumulatori, o geanta de transport din material dur si una din material textil, un cablu USB, un card microSD de 4 GB si un cablu de 3 metri USB si HDMI, precum si un snur de securizare.

In plus, aparatele de masura de la Fluke sunt insotite de un certificat de calibrare, un certificat de garantie si un software de analiza SmartView si SmartView Mobile (pentru dispozitive mobile gen tablete si smartphone-uri), versiune completa, nerestrictionat prin licenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *