criolipoliza bucuresti

Profita de cele mai bune preturi la criolipoliza din Bucuresti

Efectueaza criolipoliza in Bucuresti la super preturi

criolipoliza bucuresti

Criolipoliza in Bucuresti este in prezent singurul tratament care nu necesita interventie chirurgicala si elimina excesul de grasime prin inghetarea celulelor adipoase. Acest proces este o solutie naturala care distruge celulele adipoase in doar 60 de minute.

Aceasta tehnologie este potrivita persoanelor care doresc sa scape de excesul de greutate intr-un mod nedureros, fara oboseala, deci poate fi o metoda alternativa pentru persoanele care nu au mult timp si sunt foarte ocupate. Criolipoliza este o metoda miracol aleasa de majoritatea femeilor care doresc sa-si redea tineretea si frumusetea corpului.

Acesta este principiul de functionare al criolipolizei

In primul rand, tehnologia folosita in procedura de criolipoliza in Bucuresti se concentreaza pe aplicarea aparatului, care este dedicat criolizei si poate transmite temperaturi destul de scazute. Are un efect unic asupra celulelor adipoase si le poate distruge complet intr-un proces gradual, fara a afecta sanatatea in vreun fel.

Pentru a nu afecta in niciun fel sanatatea, se ia in considerare apoptoza, cunoscuta si sub denumirea de „moarte programata a celulelor adipoase”. In acest fel, descompunerea grasimii inghetate ingheata si topeste treptat celulele adipoase in mod natural si le elimina prin transpiratie sau rinichi.

Prin urmare, datorita procesului de cristalizare a lipidelor din fiecare celula de grasime, celulele cu probleme sunt eliminate. Si, intr-un anumit interval de temperatura, grasimea se va intari si se va cristaliza. Prin urmare, alte organizatii care nu contin o cantitate atat de mare de apa nu pot cristaliza si nu sunt afectate.

Unde putem efectua o astfel de procedura?

Daca esti din Bucuresti si te-am convins sa participi la sedintele de criolipoliza, iti recomandam sa folosesti pachetul promotional pus la dispozitie de clinica Fysiogand. Acesta este un centru modern de remodelare corporala care ofera diverse masaje si proceduri pentru a mentine aspectul corpului. Fysiogand foloseste cele mai avansate echipamente pentru toate procedurile, furnizate de terapeuti bine pregatiti si cu experienta.

Daca alegi sa efectuezi criolipoliza vei gasi un pachet de reduceri pe site-ul clinicii. De exemplu, poti alege un pachet cu doua sectiuni plus unul gratuit la doar 390 de lei. In plus, daca va atragem atentia prin pretul acestor sedinte, va recomandam sa alegeti o combinatie de proceduri clasice, combinate cu masaj anticelulitic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *