Profita de oportunitati: leasing auto rulate

Vesti bune: imposibilitatea de a cumpara cu bani cash un autoturism second hand nu te impiedica sa faci achizitia! Dealerii autorizati te intampina cu o varietate de optiuni de finantare, astfel incat sa iti duci la indeplinire planurile, fara niciun fel de piedici.

Programele avantajoase de leasing auto rulate sunt o oportunitate aflata in topul preferintelor cumparatorilor de masini, care vor sa evite indelungul proces birocratic de creditare. Pot fi accesate, atat de persoane fizice, cat si de persoane juridice. Afla informatii complete despre aceasta modalitate de finantare, descopera avantajele si indeplineste-ti toate planurile!

Stai departe de un lung proces birocratic, care iti intarzie planurile

Acum este momentul sa iti setezi planurile de viitor si sa le duci la indeplinire, mai mult ca niciodata. Fie ca ai o afacere si vrei sa mearga ca pe roate, fie ca este vorba de scopurile personale, nu iti mai permiti amanari atunci cand vine vorba de reintrarea lucrurilor in normalitate. Daca vrei sa achizitionezi o masina second hand, o poti face rapid, cu ajutorul programelor de finantare prin leasing.

Acesta este principalul avantaj: ritmul cu care se intampla lucrurile. Vei putea, mult mai rapid decat prin credit, sa te bucuri de achizitia acelui autoturism pe care il asteptai de mult timp in viata ta. Ia decizia in cunostinta de cauza si prioritizeaza asa cum iti doresti aspectele pe plan profesional, dar si pe plan personal. Ai toate sansele!

Avansul incepe de la 10% si poate ajunge la 50% din valoarea autoturismului

Daca vei colabora cu un dealer autorizat ce a dezvoltat parteneriate cu multiplii finantatori, vei avea sansa de a opta pentru cel care bifeaza toate nevoile tale. Ofertele institutiilor finantatoare difera, din mai multe considerente.

De exemplu, la UniCredit, avansul incepe de la 10% si poate ajunge la 50% din valoarea autoturismului. La BRD sau Tiriac Leasing, pragul inferior este de 15%, in timp ce BCR nu specifica un prag maxim, ci doar un minim de 10%. Studiind, in paralel, ofertele mai multor finantatori, vei putea sa iei decizia cea mai buna pentru a raspunde nevoilor tale. Asigura-te ca acorzi suficient timp acestei decizii. Cei de la Auto-leasing.ro, de exemplu, au parteneriate cu cei mai importanti finantatori din tara noastra.

Auto-leasing.ro, nr. 1 in leasing auto rulate: partenerul care la nevoie se cunoaste

Atunci cand vine vorba de leasing auto rulate, dealerul auto nr.1 este Auto-leasing.ro. Asa cum ii spune si numele, aceasta companie care se ocupa de vanzari auto Germania a dezvoltat o serie de parteneriate avantajoase cu finantatori de top din Romania: BCR Leasing, BRD Leasing, OTP Leasing, Tiriac Leasing, UniCredit Leasing sau Impuls Leasing Romania.

Fiecare client poate alege oportunitatea potrivita de finantare, in functie de rata dobanzii, cuantumul avansului, valoarea reziduala, comisioane si alte aspecte de interes. Vestea si mai buna este ca, la Auto-leasing.ro, ai acces la o gama extrem de vasta de masini rulate, care se afla in cea mai buna conditie tehnica si estetica. Tu alegi brandul si modelul.

In cazul in care masina visurilor tale nu se regaseste in oferta pe care aceasta companie o pune la dispozitie online, atunci poti opta pentru o cerere la comanda. Expertii de la Auto-leasing.ro o vor aduce din tara de origine direct la tine acasa, astfel incat sa poti pune in miscare toate planurile pe care ti le-ai propus.

Date de contact

Tel: +4 0738 144 745

E-mail: office@auto-leasing.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *