centrale termice pe gaz

Care este randamentul unora dintre cele mai performante centrale termice pe gaz? 

centrale termice pe gaz
centrale termice pe gaz

Atunci cand alege echipamentul de incalzire pe care urmeaza sa il foloseasca acasa, un cumparator trebuie sa dea dovada de viziune, astfel incat sa asigure confortul pentru sine si pentru cei dragi pe termen lung.

Luand in calcul avantajele si dezavantajele pe care le presupune folosirea diferitelor tipuri de echipamente, cei mai multi dintre cumparatorii romani iau o decizie inspirata atunci cand opteaza pentru achizitionarea unei centrale termice pe gaz de la quickshop.ro.

Aceasta ofera multiple avantaje, pornind de la eficienta cu care incalzeste orice tip de spatiu, indiferent de dimensiuni, si ajungand la randamentul termic ridicat pe care il ofera. Se remarca si prin faptul ca poate fi utilizata pentru toate tipurile de instalatii de incalzire, prin dimensiunile compacte si prin avantajul ca tipul de combustibil folosit nu necesita depozitarea intr-un spatiu special amenajat, asa cum stau lucrurile, de exemplu, cu peletii sau cu lemnele.

Ariston Genus One – randament superior, garantat de tehnologie moderna

Unul dintre cele mai apreciate modele de centrale termice pe gaz este, in acest moment, Ariston Genus One. Beneficiind inclusiv de avantajul estetic al unui design italian, centrala se amplaseaza mural si poate fi utilizata atat pentru incalzirea locuintei, cat si pentru prepararea apei calde in regim instant.

Caracteristicile generale vorbesc de la sine despre performantele acestei centrale termice pe gaz. Atat instalarea, cat si mentenanta se realizeaza simplu, centrala fiind dotata cu un smart meniu. Exista posibilitatea de conectare la internet prin intermediul senzorului de camera Cube S Net room sensor, in acest fel fiind controlate toate functiile echipamentului.

Noul schimbator de caldura patentat XtraTech este inima tehnologiei de condensare One, fiind construit din otel inoxidabil pentru a garanta performanta si o incalzire eficienta pe intreaga durata de viata. Compania Ariston a identificat si aplicat mai multe solutii pentru imbunatatirea fiabilitatii. De exemplu, sectiunea tevilor din schimbatorul de caldura a fost marita cu 142%, astfel incat sunt reduse problemele obstructive si scad pierderile de sarcina.

Functia Auto permite reglarea automata a incalzirii in functie de trei senzori interni si de unul extern, in timp ce functia Confort permite reducerea timpului de incalzire a apei calde menajere.

Deosebit de importanta este si functia Auto-diagnoza, datorita careia cazanul isi informeaza utilizatorul in momentul in care este necesara o intretinere periodica. Datorita existentei ecranului, este posibila inclusiv scrierea referintei asistentei tehnice. In plus, afisajul acestei centrale termice pe gaz indica automat orice problema, fiind descris intr-un mod simplu modul de rezolvare al eventualelor defectiuni aparute.

Dimensiunile compacte sunt, la randul lor, mult apreciate de catre utilizatori. Datorita noului design, care a implicat reconfigurarea componentelor interne, centralele Ariston Genus One se potrivesc aproape in orice spatiu, oferind o nota de high-tech incaperii in care sunt amplasate.

Capabil sa atinga clasa energetica A, echipamentul atinge o eficienta energetica de pana la 94%. Raportul de modulare 1:10 permite optimizarea functionarii in functie de caracteristicile spatiului de incalzit, iar consumul este redus prin limitarea ciclurilor On-Off.

Datorita tuturor acestor caracteristici, noile modele de centrale termice pe gaz sunt capabile sa asigure confort deplin, fara sa implice cheltuieli majore, atat in locuinte familiale, cat si in birouri sau spatii comerciale. Alege calitatea Ariston oferita de magazinul online QuickShop.ro!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *