Recalificarea rapida este posibila si in centrele de pregatire profesionala care asigura cursuri de manichiura pedichiura

Recalificarea este o solutie de compromis atunci cand nu reusesti sa te mai regasesti in ceea ce faci si cand vrei sa schimbi locul de munca cu unul mai bun. Prin recalificare intelegem atat schimbarea meseriei de baza, cat si dezvoltarea unor abilitati si competente necesare pentru incadrarea in domenii care sunt cautate si unde ai putea sa iti gasesti ceva de lucru.

Adesea aceasta recalificare se poate face mai usor prin cursuri de scurta durata. Cursurile sunt intinse pe cateva saptamani, in urma carora se obtine o diploma recunoscuta international si national si se poate aplica tot ce inveti imediat.

Pe piata romaneasca sunt deja multe scoli si centre specializate in recalificare profesionala, care ofera cursuri diverse pentru meserii care sunt cerute pe piata muncii si pentru care nu exista suficient de multi specialisti.

CPP Alexander’s, Centru pentru Pregatire Profesionala cu experienta vasta in domeniu organizeaza periodic cursuri de manichiura pedichiura, excelente pentru doamnele si domnisoarele care sunt pasionate de cosmetica si de tot ce presupune un salon de infrumusetarea.

Centrul pentru pregatire profesionala are cei mai buni profesori si este printre cele mai vechi din tara, programul cursurilor e flexibil, fiecare candidat alege cum studiaza si preturile sunt negociabile.

Odata inscris la aceste cursuri de manichiura pedichiura stii ca vei primi la final, dupa examen, diplome recunoscute de catre Ministerul Muncii, Ministerul Educatiei si Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC), costurile pentru 10 saptamani de scolarizare nu trec de 695 ron, platibili in rate.

Marele avantaj al cursurilor de la CPP Alexander’s este dat de conditiile bune de invatare si de noutatea metodelor si tehnicilor puse in practica in timpul lor. Profesorii care vor indruma cursantii vor pune accent pe practica, dar nu va fi neglijata nici partea teoretica.

Cursantii vor lucra doar cu produse si aparatura moderna, vor face practica direct pe clienti reali, vor vedea cum se desfasoara activitatea in saloane. Tehnicile de aplicare a manichiurii si a pedichiurii clasice si frantuzesti sunt studiate in detaliu in cadrul cursurilor, se invata si tehnici de masaj pentru maini si picioare, dar si metode de finisare a manichiurii, notiuni introductive despre manichiura SPA.

Printre competentele pe care le poti dobandi in urma cursurilor de manichiura pedichiura se afla intocmirea bonurilor in orice situatie, igienizarea locurilor de munca, utilizarea corecta a instrumentarului, realizarea cadrului ambiental si tot ce tine de lucrul efectiv la manichiura pedichiura clientilor.

Fiecare etapa a procesului de invatare va fi supravegheata si evaluata, cursantii vor primi feedback permanent si vor avea la indemana toate instrumentele si metodele moderne acceptate in domeniu.

Cu ajutorul lor si cu multa atentie si munca recalificarea va fi foarte simpla si la final se va putea lucra international si national, in orice salon sau centru spa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *