Reflexoterapie – pentru un organism si minte sanatoasa

Ce trebuie sa stii despre reflexoterapie

Daca esti o persoana activa ocupata, evident stresul nu va dura mult si va rezulta un burnout. Ce ai face in aceasta situatie? Ei bine, este recomandat sa folositi reflexoterapie ca scop pentru a reduce stresul si a reduce tensiunea.

Stii, acest tip de masaj a picioarelor a fost efectuat initial in China antica si, de-a lungul timpului, a fost adesea popularizat si este inca in uz astazi.

Beneficiile tratamentului

reflexoterapie

Unul dintre beneficiile imediate ale tratamentului de reflexoterapie este o senzatie de relaxare profunda si calm. Acest lucru se datoreaza faptului ca masajul terapeutic promoveaza eliberarea de endorfine-substante chimice in creier care produc fericirea.

Nivelurile hormonilor de stres, cum ar fi adrenalina si cortizolul, sunt, de asemenea, foarte scazute. Studiile au aratat ca nivelurile ridicate de hormoni de stres pot afecta sistemul imunitar.

Principiile de baza ale ale sedintelor de acest tip

Procesul de reflexoterapie se bazeaza pe un principiu simplu: fiecare organ are un punct reflex pe corp. Punctele reflexe se refera la toate partile corpului si pot fi gasite in picioare, maini, fata si urechi. Aceste puncte de acupunctura raspund la stres si stimuleaza propriul proces natural de vindecare al organismului.

Unde pot face masaj?

Clinica Fysiogand din Bucuresti este o clinica recunoscuta de reconstructie corporala. Printre acestea, terapeutul va va ajuta sa va atingeti forma ideala a corpului prin sedinte de slabire precum crio-grasimi, stimulare electrica, radiofrecventa si chiar masaj anticelulitic.

Au si masaje de relaxare, ca procedura de reflexoterapie despre care tocmai am vorbit. Asadar, da-te pe mana terapeutului si scapa de presiunea acumulata in viata!

Va asteptam in clinica Fysiogand! Pana atunci, aruncati o privire la pachetele promotionale pe care le ofera pe site!

Reflexologia este o metoda de tratament care creste in cerere si popularitate. Mai important, reflexologia este acum considerata o optiune de tratament universala. Aceasta forma de tratament implica tehnici practice pentru ameliorarea tensiunii, reducerea stresului, ameliorarea anxietatii, imbunatatirea somnului si promovarea relaxarii in intregul corp, printre multe alte beneficii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *