Reflexoterapie – un tratament de relaxare cu multe beneficii

De ce este ideal sa apelezi la tratamentul de reflexoterapie

Introdus pentru prima data in Asia antica, acest tip de masaj denumit reflexoterapie s-a dovedit a fi o modalitate excelenta de relaxare prin aplicarea unei presiuni asupra diferitelor parti ale corpului.

Da, asa este, acum poti beneficia de masaj cu multe beneficii. Aplicarea acestor presiuni asupra anumitor zone care corespund diferitelor organe si sisteme din corpul dumneavoastra va va imbunatati semnificativ starea generala.

Aceasta tehnica este utila in special in zona piciorului. De ce zona asta? Ei bine, corespunde varfului vezicii urinare. De fapt, noi, oamenii, punem tot stresul pe picioare, ceea ce dauneaza grav sanatatii vezicii urinare si atunci riscam tot felul de probleme.

Ce spun expertii despre acest masaj

reflexoterapie

Ei cred ca acest tratament de reflexoterapie necesita un numar precis de sedinte. Dureaza aproximativ zeci de minute de fiecare data, timp in care toate punctele reflexe trebuie masate.

Dupa cum se spune la noi, prin masarea lor adecvata, miscarile specifice efectuate corect iti pot alina durerea cu mainile. Da. Drenajul limfatic adecvat poate face minuni in combinatie cu tehnicile de reflexoterapie.

De asemenea, vor sa va avertizeze ca prima sedinta de reflexoterapie va fi mai dureroasa. Adica, cu siguranta vei gasi masajul usor insuportabil. Dar nu-ti face griji. Ei spun, de asemenea, ca se elimina toxinele care s-au acumulat de-a lungul anilor.

Dupa cateva sedinte de reflexoterapie, intensitatea durerii va scadea. Cand punctele reflexe trimit impulsuri catre organul in cauza, veti experimenta doar un usor disconfort.

Sfaturi pentru iubitorii de corp perfect tonifiat

Aceasta reflexoterapie este o tehnica care este disponibila si in diverse cabinete din Bucuresti. Desi nu este o procedura populara, reflexologia poate aduce o contributie enorma la stilul tau de viata. Aceste tratamente de reflexoterapie va pot ajuta sa aveti un stil de viata mai relaxat, astfel incat sa puteti uita de grijile zilnice.

La Fysiogand vei petrece o ora alaturi de tine, liber de stresul acumulat pana acum. Este important sa faci din cand in cand un tip de masaj, care te va ajuta sa-ti relaxezi corpul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *