Reparatii sisteme de navigatie: despre modele portabile si aplicatii pe telefon

Sistemele de navigatie portabile (http://reparatiinavigatiiauto.ro/)

Sistemele de navigatie mobile sunt numai dispozitive de navigatie – sau pot include cateva optiuni – si pot fi folosite temporar in masina sau le puteti avea asupra dumneavoastra cand sunteti pe jos. Include toate echipamentele si soft-ul de navigatie intr-un pachet de dimensiunea unui telefon mobil mai mare. Are un ecran video pentru afisarea hartilor si traseelor. Disponibil impreuna cu dispozitivul vine si un suport cu ajutorul caruia se fixeaza de parbriz sau deasupra bordului pentru o vizualizare facila. Echipamentul este alimentat fie de o baterie, fie de un alimentator cu fir care conecteaza dispozitivul la o sursa de alimentare din masina.

In comparatie cu sistemele de navigatie fixe, dispozitivele portabile sunt adesea mult mai ieftine si pot fi mutate cu usurinta dintr-o masina in alta. Hartile si soft-ul pot fi adesea actualizate cu usurinta prin conectarea la un laptop conectat la internet si un cablu USB. Cu toate acestea, dispozitivul de navigatie portabil nu se poate conecta la componentele electronice ale masinii care l-ar putea ajuta sa va ofere suport in cazul in care receptia semnalului de satelit este slaba. Daca va grabiti, pornirea dispozitivului portabil poate fi prea lenta la un moment dat.

Aplicatii de navigare pe smartphone

Multe smartphone-uri includ aplicatii de navigare care sunt foarte usor de utilizat. Atunci cand nu conduceti, interfata familiara inteligenta simpla si intuitiva poate fi de real succes. De ce spunem atunci cand nu conduceti? pentru ca puteti tine telefonul cu o mana si puteti naviga cu cealalta. In timp ce conduceti insa poate fi foarte periculos sa folositi aplicatia de navigare de pe smartphone. Va poate distrage atentia de la trafic. Retineti ca telefonul smartphone nu este proiectat sa functioneze in timp ce conduceti.

Avantajul aplicatiei smartphone pentru navigatie este ca interfata este familiara si datele sunt actualizate in mod constant. Ele sunt de asemenea integrate cu un motor de cautare, asa ca o data ce gasiti locatia in care trebuie sa ajungeti, puteti pur si simplu sa dati click pe internet si veti fi indrumat.

Unele sisteme de navigatie aftermarket includ posibilitatea de a afisa si controla aplicatia telefonului smartphone printr-un ecran tactil mai mare si usor de vizualizat, fixat pe bord. Acesste implementari difera de la un echipament la altul. Daca veti un telefon iPhone sau Android, puteti verifica dispozitivele cu functii Apple Car-Play sau Android Auto. Aceste functii sunt concepute pentru a face ca aplicatia de pe telefonul mobil sa fie adecvata pentru utilizare in timpul condusului. Sunt disponibile si alte optimizari implementate, cum ar fi MirrorLink.

Indiferent de problema cu care va confruntati, noi va putem ajuta cu reparatii navigatii auto. Va intrebati daca avem expertiza pentru masina pe care o conduceti? Desigur, specialistii nostri sunt pregatiti pentru a face face oricaror provocari indiferent ca vorbim despre BMV, Mercedes Benz, Porsche, Audo sau Maserati, Jaguar si Lexus. Ne puteti contacta pentru reparatii, instalare sisteme GPS auto, updatare softuri si harti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *