Rochii pentru primăvara anului 2020

rochie

Este deja primăvară, iar afară soarele strălucește încă de la primele ore ale dimineții. Feminitatea este cel mai mare atuu al femeilor, iar zilele acestea sunt potrivite pentru a ieși la plimbare și a ne etala cele mai frumoase achiziții. Înainte de acest lucru, însă, este imperios necesar să știm ce se poartă, cum se poartă și la ce să avem grijă. Pentru a nu da greș și a cumpăra lucruri care nu sunt în tendințe, fii cu ochii pe trendurile prezentate de casele de modă din întreaga lume – expuse mai jos.

Rochii cool și colorate pentru primăvară

Creatorii de modă s-au întrecut pe ei anul acesta, venind cu numeroase modele care mai de care mai colorate. Primăvara anului 2020 se anunță călduroasă nu doar ca și temperatură, ci și ca materiale și aspect vestimentar. Rochiile în tendințe pleacă de la modele delicate și feminine, fără a uita de cele colorate și sporty. Nici cele minimaliste și îndrăznețe nu fac abstracție de la regulă, fiind des întâlnite în trendul pentru primăvară.

Rochii cu mâneci bufante

Reușesc să atragă atenția atât datorită aspectului, cât și a sentimentului de feminitate pe care îl emană. Atunci când porți o rochie cu mâneci bufante, te simți precum modelele de pe cele mai importante catwalk-uri, de la Paris, New York sau Londra. Case de modă precum Louis Vuitton, Prabal Gurung sau Valentino le-au introdus în colecțiile pentru primăvara anului 2020, motiv pentru care orice femeie în ton cu moda trebuie să le aibă în propriul dressing.

Rochii tricotate

O tendință nouă pentru primăvară este rochia tricotată, cu dungi late sau delicate sau chiar în stil ombre. O poti purta drept ținută casual și chiar la birou, dacă o accesorizezi cu o pereche de tocuri sau un sacou elegant.

Bucură-te de cele mai bune tendințe pentru vara anului 2020, alegând articole vestimentare de la website-uri valide – precum www.felamo.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *