Sacouri tradiționale din magazinul online ie-romaneasca.ro

Astăzi, când multe articole la modă din diferite epoci retro devin tendințe actuale, ia românească și sacourile tradiționale sunt o modalitate excelentă de a-ți sublinia feminitatea.  Poți alege ii românești din magazinul online www.ie-romaneasca.ro. Ia delicată va arăta foarte avantajoasă cu articole din denim, fie că este vorba de blugi sau de o fustă. Astfel de ii românești au adesea mâneci voluminoase, și prin urmare, într-un ansamblu cu ele, trebuie menținut un echilibru: volumul excesiv în partea de jos a ținutei va fi inutil aici. Printre toate modalitățile posibile de a decora hainele astăzi, există câteva elemente decorative deosebit de căutate care se găsesc pe ia românească de damă.Broderia, este un element folosit activ de designeri în ultimii ani. Cele mai multe ii românești cu broderie sunt produse in stil etnic sau oriental.

Ii românești pentru femei remarcabile

Modelele extravagante brodate în stil etnic, arată din cutie și creează imaginea unei femei remarcabile. Astfel de ii românești sunt o opțiune excelentă pentru relaxare. Siluetele modelelor sunt drepte, libere, adesea extinse în jos. Ele pot fi lungi sau scurte. Mânecile sunt drepte sau evazate, sau cu manșete elastice, înguste etc. Nu există gulere, uneori în loc de guler există un suport îngust, brodat. O tăietură sub formă de crăpătură, strânsă cu șnur, închide bluza sau o lărgește pentru a fi lăsată pe un umăr. Există și modele care pot lăsa umerii deschiși. Detaliile enumerate sunt tipice pentru iile românești populare, doar că aici, desigur, sunt stilizate în spiritul vremurilor. Și pe iile negre, albastre sau verzi modelele sunt brodate în principal cu fire deschise în contrast. Aici sunt folosite și roșu închis și verde.

Tipuri de broderie

Acum în tendință sunt broderiile stilizate. Cele mai populare sunt modelele subțiri, grațioase, realizate cu o cruce mică. Cusătura de lanţ si cusătura de mătase sunt de asemenea folosite. Broderia este adesea completată cu împletitură îngustă, șnururi, ciucuri. Fragmentele brodate sunt cel mai adesea situate în jurul gulerului, pe piept, mâneci, precum și pe fundalul iei românești. Astfel de ii pot fi cumpărate din magazinul online ie-romaneasca.ro.

Sacouri tradiționale

Un sacou tradițional în stil etno, de regulă, are o potrivire lejeră, decorată cu broderii pe margini, mărgele sau fire sau o combinație a acestora. Arată grozav cu un top sau o bluză simplă și blugi. Completând acest aspect cu sandale cu toc deschis și accesorii strălucitoare, cum ar fi mărgele și brățări masive, obții un aspect grozav pentru o petrecere. Și într-o variantă mai strictă, combinând sacouri tradiționale cu un top, pantaloni strâmți și pantofi închişi cu un toc mic, poți merge la muncă. Stilul vestimentar etnic este un stil care combină unele trăsături ale costumelor naționale. De obicei, astfel de sacouri tradiționale sunt bogat decorate cu broderii, diverse elemente decorative sau simple cu linii brodate pe margini.

Sacouri tradiționale – Stiluri la modă

În trecutul îndepărtat, îmbrăcămintea era un mijloc de scăpare de frig sau căldură. Timpul a trecut, iar îmbrăcămintea a căpătat, pe lângă o semnificație practică, și o semnificație culturală. De exemplu, oamenii își decorau hainele cu un anumit tip de broderie, crezând că îi ajută să mențină o legătură cu natura sau cu zeii. Alte tipuri de broderie aveau ca scop protejarea unei persoane de spiritele rele. Îmbrăcămintea a ajutat, de asemenea, oamenii să-și demonstreze statutul social, starea civilă și vârsta.

Stilul etnic, modern, așa cum suntem obișnuiți să-l vedem azi, a apărut relativ recent – în anii șaizeci, iar primii săi adepți au fost reprezentanți ai subculturii hippy, care au preferat să poarte sacouri tradiționale neobișnuite din materiale naturale. Pentru hipioți, amestecarea motivelor etnice în haine, a însemnat că toți oamenii sunt egali în natură, indiferent de naționalitate, statut social, vârstă și culoarea pielii. Poți alege sacouri tradiționale pentru femei mai lungi sau mai scurte din magazinul online ie-romaneasca.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *