„Sănătatea în bucate” și „Înnebuniți după rețete” sunt premierele lunii iunie la TV Paprika

În luna iunie, TV Paprika propune două emisiuni proaspăt scoase din cuptor, ambele prezentate de figuri poloneze îndrăgite: „Sănătatea în bucate”, cu premiera pe 9 iunie, și „Înnebuniți după rețete”, cu premiera pe 27 iunie.

Emisiunea „Sănătatea în bucate” va fi difuzată începând cu 9 iunie, de la ora 20:30. Show-ul este o propunere inedită în ceea ce privește emisiunile culinare, pentru că este prezentat de polonezul Tadeusz Muller, psiholog de profesie. El inventează și creează zilnic diverse concepte alimentare. Prezentatorul ne arată că fructele și legumele găsite în Polonia sunt surse neprețuite de sănătate și o oportunitate inepuizabilă atunci când vine vorba de a prepara mâncare delicioasă. Tadeusz vizitează câmpurile ca să inspecteze culturile, iar în bucătăria lui prezintă rețete care sunt adevărate bombe cu vitamine.

Muller nu este însă un simplu psiholog. El poartă dragul de gătit în genele sale, pentru că mama sa este o bucătăreasă cunoscută și îndrăgită în Polonia, pe parcursul a mai multe generații: Magda Gessler. Aceasta a avut mai multe emisiuni de televiziune, a deschis restaurante și a fost în juriul versiunii poloneze a emisiunii „MasterChef”.

După o emisiune concentrată pe sănătate, urmează una care se focusează pe cele mai gustoase arome și cele mai simple tehnici: „Înnebuniți după rețete” („Recipe Freaks), care debutează pe 27 iunie, de la ora 20:30. Show-ul este prezentat de Daria Ładocha, bucătar-șef polonez, care prezintă trucuri simple, eficiente și utile, care merită încercate în bucătărie. Daria pregătește unele mese chiar și în 5 minute, cu ajutorul cărora este ușor și să-ți cucerești invitații, și să-ți răsfeți membrii familiei. Că tot vorbim de familie, Daria este însoțită și de fiicele ei, care dezvăluie spectatorilor, în fiecare episod, idei și inovații legate de tema episodului respectiv.

Daria Ładocha este cunoscută în Polonia pentru că promovează mâncarea sănătoasă, este un blogger culinar popular, nutriționistă și câștigătoare a unei emisiuni culinare. Ea are un segment din bucătărie la televiziunea poloneză Dzień Dobry TVN, în fiecare joi, pe care îl prezintă din 2014! Ładocha a studiat jurnalismul, dar oferă cursuri de gătit bucate tailandeze și a scris câteva cărți de bucate se succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *