Scania te invită să descoperi viitorul în transporturi. Începe Caravana Transportul Viitorului!

Transportul viitorului înseamnă responsabilitate și siguranță pe șosea. Anul acesta, Scania și partenerii săi te așteaptă cu surprize în 10 dintre cele mai importante județe din țară. Vei putea participa la un traseu organizat de noi pentru a câștiga o vestă Scania personalizată, sau la un slalom cu Porsche Boxter GTS, poți vizita expoziția interactivă despre energiile regenerabile și poți beneficia de multe alte premii surpriză. În plus, te așteptăm cu bucate tradiționale și ritmurile alerte de pop-rock ale formației Zavera. Înscrie-te chiar aici!

Iată care sunt județele în care va fi găzduită Caravana Transportul Viitorului:

  • Scania Brașov – 7 septembrie
  • Rolex Suceava – 11 septembrie
  • Scania Luncani – 14 septembrie
  • LKW Store Craiova – 28 septembrie
  • Scania Bacău – 5 octombrie
  • Scania Oradea – 9 octombrie
  • Scania Pitești – 18 septembrie
  • Scania București – 21 septembrie
  • Expo Arad – 12 octombrie
  • Scania Sibiu – 19 octombrie

Totodată, te așteptăm în Brașov, Cluj-Napoca, București, Bacău și Arad pentru a intra în competiție! Șoferii de toate vârstele sunt așteptați la Scania Driver Competitions, cea mai mare competiție pentru șoferii profesioniști din lume. Trecând de probele teoretice și practice, fiecare dintre cei 5 câștigători ai semifinalelor, pe lângă calificarea în etapa națională, va primi un cec în valoare de 1000 de euro net și o invitație pentru 2 persoane la finala națională ce va avea loc pe data de 4 Mai 2019.

Câstigătorul marii Finale din Suedia, de pe 25 mai 2019, va primi un camion Scania în valoare de 100.000 de euro.

Te poți înscrie în competiție accesând această pagină.

Anul acesta ne vom concentra asupra condusului responsabil și asupra reducerii impactului pe care transportul de mărfuri îl are asupra mediului, aspecte strâns legate de consumul de carburant. Proiectul Transportul Viitorului, cel care a inspirat și numele caravanei, a început printr-o serie de filmulețe educative dedicate publicului din industria transporturilor – pe scurt, un consum smart asigură atât diminuarea emisiilor de CO2 în atmosferă, cat și a costurilor.

Cei doi protagoniști ai seriei Transportul Viitorului sunt:

Ioan Nagl – director general Ost Transport (companie de transport cu o flotă de peste 75 de camioane) și împătimit al concursurilor pentru camioane (câștigător în repetate rânduri al premiilor pentru cel mai frumos camion din România);

Gabriel Onofrei – pilot de raliu, VTM, drift și tunner, cu peste 300 de trofee și 150 de medalii la competiții sportive și automobilistice, dar și de tunning, atât național, cât și internațional. În prezent, Gabriel este președinte și fondator al Asociației Române de Drift și al Campionatului Național de Drift, dar și mentor în cadrul programului “Romania Meseriasa”, sustinut de OMV Petrom.

Scania România își propune să ducă mai departe o nouă modalitate de a conduce și de a consuma combustibil. Dacă ar merge vertical, cu o viteza medie de autostrada, un camion ar depăși în câteva minute stratul de ozon. Adică centura care face posibilă viața pe Pământ. E un echilibru fragil! Primul pas în protejarea lui? Un consum smart. Ai emisii de CO2 mai mari atunci când consumi mai mult carburant. Iar un consum mai ridicat înseamnă costuri mai mari. Aceste afirmații pot fi testate în fiecare zi, chiar la drum!

Ceea ce îți recomandăm este să NU consumi mai mult, ci să consumi smart. Astfel reduci emisiile de dioxid de carbon și costurile, prelungind viața motorului și componentelor acestuia și protejând mediul înconjurător.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *