Scoala online functionala datorita magazinelor online

Trecerea cursurilor din formatul clasic in cel online a fost posibila datorita magazinelor online care au facilitat aprovizionarea cadrelor didactice cu tot ce au avut nevoie.

Platformele educationale pot fi folosite si in cazul elevilor foarte bolnavi care nu pot participa fizic la cursuri, dar si in cazul unor pericole mari sau a unor situatii extreme: furtuni, ger siberian, ploi violente.

In timpul pandemiei multi profesori si-au cumparat table de scris , fiindu-le mult mai usor in acest fel sa predea de acasa. Actul predarii reprezinta o mare responsabilitate a profesorilor, de aceea au investit in ceea ce le era necesar fara sa stea pe ganduri.

O tabla de scris este un instrument util si elevului care se pregateste de evaluarea nationala, de examenul de bacalaureat sau liceanului care doreste sa intre la facultate.

Tabla magnetica cu rama de aluminiu, 90 x 120 cm, produsa de Noki costa 124, 99 de lei, dar exista si table clasice din lemn, vopsite in negru, pe care se poate scrie cu creta. Acestea sunt mai scumpe.

Si platformele educationale sunt prevazute cu  tabla de scris, dar instrumentul respectiv nu este la fel de usor de folosit cum este tabla montata in birou, pe care se poate scrie mai mare si care poate fi stearsa repede, cand este nevoie.

Tabla de scris reprezinta o achizitie buna pentru toti cei implicati in sistemul actual de invatamant, fiindca nu se stie niciodata in ce conditii va fi din nou impus invatamantul online.

Pentru desfasurarea activitatii didactice in conditii premium de la domiciliu, sunt necesare produse din categoria birou incapatoare si stabile, cu spatii generoase pentru depozitarea documentelor.

Birou Calculator Cu 4 Rafturi Alb / Lemn Natur reprezinta o alegere excelenta, mai ales ca nu costa mult. Cei 377, 85 lei se justifica pe deplin.

Pe rafturile sale pot fi asezate manuale, culegeri de exercitii, modele de teste si fise.

Acest birou de 15 kilograme poate fi manipulat usor si nu zgarie pardoseala.

Biroul de calculator, stejar Sonoma, 0486-156, fabricat in Germania este un produs foarte trainic, este pe role si spatiile deschise de depozitare pot sustine impreuna 20 de kilograme de documente sau lucruri diverse, in timp ce blatul poate sustine o greutate de 30 de kilograme.

El are de asemenea un raft extensibil pentru tastatura computerului.

Se pot gasi multe oferte de birouri de cea mai buna calitate la preturi oneste, iar la comenzi de peste 250 de lei, livrarea lor la adresa indicata de catre cumparator este gratuita.

Organizarea unui spatiu de lucru eficient de acasa este utila pentru oricine, fiindca nu se stie cand oamenii vor fi obligati sa practice din nou telemunca.

Biroul respectiv poate fi refugiul oricarui membru din familie care simte nevoia sa se izoleze pentru cateva ore si sa presteze o munca intelectuala sau simplu: sa citeasca o carte fara sa fie deranjat si sa noteze in agenda sa cele mai semnificative citate.

Din birou se poate cauta linistit anumite informatii utile de pe internet, se poate vorbi pe chat sau la telefon si se poate lucra in liniste. Asigurarea unui spatiu de lucru perfect inseamna obtinerea performantei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *