Secretele neștiute din spatele unui sexshop

Dacă ești începătoare,vei fi surprinsă să afli că diferitele fantezii sexuale ale femeilor pot fi satisfăcute de vibratoare incepatoare, dar și de un bărbat care le adoră, le oferă clipe de neuitat şi după clipele intime este acolo şi te ascultă absorbit de cuvinte, înţelegând întotdeauna cât de greu e uneori să fii femeie!

TOP FANTEZII SEXUALE ALE FEMEILOR – SĂ DOMINE!

Stăpână pe situație. Gospodină perversă sau prădător sexual? Femeile transpun fanteziile sexuale ca produse ale imaginaţiei care au capacitatea de a activa într-un mod plăcut, intim şi personal excitaţia sexuală. 

Jocul de-a virgina- Deși termenul folosit este greu de conceput și acceptat, acest joc este unul dintre cele mai comune fantezii sexuale ale femeilor, poate fi extrem de excitant pentru unele dintre ele.

 Unor doamne le place să-şi condimenteze activitatea erotică prin a face sex legate la ochi. Este vorba despre pierderea controlului, un abandon total. Adeseori această fantezie este pusă și în practică cu partenerul, nefiind prea complicat de realizat. O parte dintre motive ar fi: noutatea, excitarea, diversitatea și împrospătarea relației.

Fantezii sexuale ale femeilor pot include și viața de la serviciu! Potrivit lui Nancy Friday, autoare americană de cărți despre sexualitatea femeii, prima poziție în topul fanteziilor este sexul cu un coleg de serviciu, în ideea experimentării unei partide fără implicații emoționale.

Voilà !!! Trei nu e mereu o mulțime. Pe când un “ménage à trois” ?

Şi femeile visează să facă sex în grup la fel de mult ca bărbaţii, dar nu au curajul de a încerca sau le este teamă că pot strica relația pe care o au. Ba mai mult, această plăsmuire este pusă la loc de cinste în topul celor mai des întâlnite fantezii sexuale. 


Fetele se masturbează la fel de des ca băieții, doar că o fac mult mai mișto decât ei.

Ești la momentul oportun pentru a experimenta o secvență unică din filmul tău, oferit de cea mai mare selecție de vibratoare incepatoare, ce te vor introduce într-o lume a plăcerilor trupești de care tu ai nevoie. Vei reuși!

Îți poți alege propriul tău vibrator în funcție de mărimea și grosimea pe care o dorești, indiferent de instanța în care te afli.

Reaprinde scânteia în dormitor.Transformă-te în altă femeie cu produsele SEX SHOP

Sexul a fost, este şi va fi întotdeauna un subiect tabu, asa că un sex shop te poate ajuta cu o multitudine de jucării sexuale ideale atât pentru femei, bărbați și cupluri,ce vor să ajungă pe cele mai înalte culmi ale plăcerii. Cele mai căutate jucării sexuale sunt fără doar și poate vibratoarele.

Un magazine sex shop iți oferă oportunitatea să devii utilizatorul oricărui produs de care ai nevoie din categoriile următoare :stimulente sexuale, afrodisiace, lubrifianti, uleiuri de masaj, parfumuri cu feromoni, produse pentru mărirea penisului și cresterea potenței, remedii pentru ejaculare precoce, orice tip de vibrator, păpusi gonflabile, pompe de vid, bile anale, mansoane și inele pentru erectie, strap-on, cătuse, cadouri amuzante, lenjerie erotică: catsuit, babydoll, bikini, corsete, ciorapi, rochii, accesorii fetish și sado-maso, bondage, spanking si multe altele.

Plăcerea sexuală este de necontestat si acceptată de toată lumea, astfel că probabil nimeni nu are nevoie de a fi convins să facă sex sau să folosească jucariile sexuale.Totuși,considerând și numeroasele beneficii ale sale, se pare că nu trebuie să stăm pe gânduri atunci când se ivește ocazia, iar actul sexual se întâmplă in deplină siguranță.        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *