Selfie station

Selfie station sau binecunoscutele cabine foto

In ultimii 2-3 ani, toate evenimentele de anvergura asa cum sunt nuntile sau botezurile au mizat pe prezenta unei cabine foto care sa ii distreze pe invitati. Acestia aveau astfel ocazia sa socializeze, sa se amuze, dar si sa obtina un interesant suvenir.

Daca la inceput, oferta de pe piata era una destul de limitata, in ultima perioada au inceput sa apara tot felul de aparate care sunt in pas cu tehnologia si permit trimiterea directa a fotografiilor pe e-mail sau de ce nu, pe pagina de Facebook. Invitatii pot posta poze de la eveniment in cel mai simplu si usor mod. Suna captivant, nu-i asa?

Pentru inceput, clientii trebuie sa stie ca raportul calitate – pret in cazul unui astfel de serviciu este unul mai mult decat avantajos. In general, se percepe o taxa de 100 euro pentru 2 ore de inchiriat un photo booth, iar pretul incepe sa scada semnificativ daca perioada dorita depaseste 4 ore.

O echipa formata din oameni profesionisti se va deplasa pana la eveniment pentru a instala cabina foto inainte de sosirea invitatiilor. Mai mult decat atat, acestia vor fi in permanenta prezenti pentru a oferi suport doritorilor. Se poate opta atat pentru imprimarea directa a fotografiilor sau pentru trimiterea lor pe e-mail, in functie de preferintele fiecarui invitat in parte.

Cei prezenti la eveniment se pot bucura de un numar nelimitat de fotografii, ceea ce reprezinta un mare avantaj. In plus, accesoriile sunt oferite in mod gratuit fiind incluse in oferta. Cu alte cuvinte, doritorii vor avea la indemana palarii, masti sau mesaje haioase pentru a se distra si pentru a surprinde un moment plin de energie.

Cu siguranta, prichindeii vor fi incantati sa vada o adevarata cabina foto. Ei vor dori sa incerce tot felul de masti pentru a imortaliza fiecare moment, ceea ce presupune ca se va forma o coada lunga in dreptul minunatului selfie station.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.