Antica

Servicii destinate bărbaților în saloanele de înfrumusețare

Apelarea la serviciile unui salon de înfrumusețare nu mai este specifică doar reprezentantelor sexului frumos, ci și bărbaților în egală măsură, mai ales că acum foarte mulți bărbați adoptă frizuri speciale și moderne, pentru care este necesar să meargă la o frizerie. Pentru un aspect îngrijit al tunsorii, vizitele la salonul de înfrumusețare trebuie să fie făcute cu o anumită regularitate. Foarte importante sunt de asemenea și produsele de îngrijire pe care bărbații de folosesc pentru aranjarea parului și bineînțeles regulile pe care le urmează în folosirea lor.

Actualmente, saloanele de înfrumusețare sunt mai frecventate de bărbați decât de femei, iar aranjarea părului este unul din obiceiurile zilnice ale bărbaților, asemeni îngrijirii corporale. În continuare vom prezenta câteva sfaturi în ceea ce privește îngrijirea fiecărei persoane. Așadar, vă invitam să rămâneți alături de noi în cele ce urmează.

Îngrijirea părului

Dacă în urma cu câțiva ani, bărbații obișnuiau să realizeze acest proces de îngrijire a părului cu rapiditate și ușurință, ei bine astăzi dispun de numeroase resurse de îngrijire, indiferent că vorbim despre îngrijirea unui păr lung, sau a unui păr scurt, cert este că stiliștii dintr-o frizerie bărbați pot face adevărate minuni cu el. Fie că optați pentru tunsori bine definite, ori pentru cele răvășite, este foarte important ca părul să fie foarte curat și foarte bine îngrijit.

Produse potrivite pentru fiecare tip de păr

Fiecare fir de păr are propria textură, aspect și rezistentă. Același lucru este valabil și în ceea ce privește lungimea părului și ușurința cu, care poate fi coafat. De exemplu, un păr scurt este automat ușor de îngrijit și cel mai bine se poate aranja cu gel. Gelul îi oferă rezistență, însă trebuie să fie utilizată o cantitate potrivită în funcție de lungimea părului. Pe piață sunt numerose produse de acet tip, care au un miros absolut excepțional. Însă, gelul nu este la fel de recomandat pentur un păr lung, pentru că îl încleiază și de devine greu de aranjat. În acest caz puteți opta pentru un fixativ sau cremă modelatoare, însă, nu prea mult, pentru că părul devine uleios.

Accesorii pentru o frizură modernă

Peria de coafat este utilă și bărbaților în îngrijirea parului, nu doar femeilor. Este ideal să alegeți o perie din peri naturali, sau una care dispune de peri rotunzi plasați la capete. În egala măsură placa de întins părul este un alt accesoriu pe care bărbații îl utilizează cu regularitate. Însă, trebuie să aveți grija să achiziționați o placă de bună calitate, care să nu ardă excesiv parul și să îl protejeze cât se poate. În ceea ce priveștea partea de îngrijire a feței, este important ca bărbații să se penseze cu ustensile speciale, care trebuie să fie dezinfectate.

Îngrijirea atentă a bărbii

Un alt must-have ale vremurilor noastre este barba perfectă și strălucitoare, pe care o puteți obține doar printr-o îngrijire riguroasă, în general acest lucru este practicat la salon, pentru ca rezultatele să fie pe măsură așteptărilor. Asemănător părului și barba trebuie să fie bine îngrijită, întrucât oferă un look sexy.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *