Seturi de perne auxiliare pentru îmbunătățirea performanțelor mașinii tale (P)

Pernele auxiliare sunt o alegere excelentă pentru a îmbunătăți modul de funcționare al autoturismului. Acestea au capacitatea de a aduce beneficii atât celui care conduce, cât și mașinii, cu un cost mic și fără prea mult timp de așteptare în ceea ce privește montajul. Pernele auxiliare pot fi montate și demontate rapid, pentru un confort mai mare la șofat, dar și pentru performanțe mai mari ale mașinii. Siguranța și stabilitatea sunt și ele sporite, fiind o alegere redusă ca și cost, însă benefică pentru autoturism.

Comandă online seturi de perne auxiliare pentru îmbunătățirea performanțelor mașinii tale! Magazinul online perneauxiliare.ro te așteaptă cu sute de produse de acest tip, alături de accesorii pentru autoturisme diverse – sunt în stoc peste 50 de modele auto. Fiecare set corespunde unui anumit tip de autoturism, iar pentru a-l alege pe cel corect trebuie să alegi mai întâi marca și modelul mașinii tale, iar mai apoi seturi de perne corespunzător. Site-ul cuprinde și perne auxiliare Toyota Land Cruiser, cât și alte modele specifice pentru mai multe modele de autoturisme. Setul de perne cuprinde bucșe pentru poziționare, spray de silicon, kit de pompare, instrucțiuni de montare, cât și pernele în sine. Prețul lor este foarte accesibil, iar performanțele pe care le aduc mașinii sunt mult mai mari.

În ceea ce privește montajul acestora, pernele se poziționează în interiorul arcului de suspensie din spate. Montajul se poate efectua doar în cazul în care amortizoarele standard se află în afara cavității arcului. Ridicarea sau demontarea elementelor de suspensie nu sunt necesare, operațiunea de montaj fiind foarte simplă. Pernele auxiliare se introduc prin golul dintre bobinele cu arc, pe mașinile racordate. După ce au fost instalate, se folosesc pompele obișnuite de anvelope.

Beneficiile pernelor auxiliare AirPower

Deși au un preț destul de mic, perne auxiliare AirPower vin cu o serie de beneficii. Site-ul PerneAuxiliare te așteaptă cu multiple modele, de unde îl poți alege pe cel potrivit autoturismului tău. Pernele sunt fabricate din compuși de cauciuc de înaltă calitate, fiind foarte rezistente. Acestea sunt concepute pentru a absorbi șocurile, mai ales cand circuli pe drumurile denivelate.

Montajul pernelor este un alt beneficiu, fiind o operațiune rapidă și eficientă. În doar câteva ore poți avea din nou mașina, funcționând mult mai bine. Un alt avantaj este confortul sporit la condusul pe drumurile neuniforme, stabilitatea mărită la conducerea cu remorcă, dar și echilibrarea mașinii cu încărcături masive.

Îți protejezi suspensia existența a mașinii, faci un tuning rapid și sigur și mai ales fără să te complici prea mult. Astfel de perne te avantajează din varii puncte de vedere. Nu vei avea nevoie de omologare RAR pentru ele, sunt considerate accesorii auto.

Rezistență ridicată pentru pernele AirPower

Aceste perne auxiliare au capacitatea de a rezista în mai multe medii, datorită calității lor superioare. Se pot utiliza mai mult timp, fiind rezistente la medii ca uleiul, combustibilul sau temperaturile extreme. Pernele pot lucra în aer, în contact cu apa, dar și în contact cu soluții slabe de acizi. 

Pernele auxiliare AirPower pot funcționa foarte bine și în contact cu soluții alcaline sau medii agresive, fără să aibă probleme. În plus, trebuie să știi că ai garanția produsului. Aceasta este valabilă 12 luni, iar dacă citim foarte atent despre produs descoperim că producătorul estimează o durată de viață de 4 până la 5 ani. În acest caz am putea spune că este un cost minim pentru confort maxim. Oferta completă este în pagina oficială, unde poți comanda.

Reprezentanții site-ului pot fi contactați la [email protected], cât și la numărul de telefon de pe site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *