Sexul de calitate. Afla si tu cum sa-l faci

Sexul este activitatea de cuplu preferată de toți oamenii. Nopțile petrecute cu persoana iubită sunt neprețuite și de neuitat în același timp. Cuplurile moderne prefer să folosească jucăriile sexuale pentru a-și diversifica viața sexuală. Cu siguranță, ai fost tentată măcar o data să folosești un vibrator sau o pereche de bile anale. Dacă iubitul tău este plecat de lângă tine chiar și pentru câteva zile, acum este momentul să le încerci.

Printre preferate se află vibratoarele Lovense

Vibratoarele Lovense sunt jucăriile sexuale care incită femeile imediat cum acestea se gândesc la ele.  Chiar dacă sunteți la distanță, puteți învinge bariera și să experimentați cele mai intense senzații. Conectate wireless și extrem de ușor de controlat, acest tip de vibratoare vă vor face să vă simțiți extrem de bine chiar și la km distanță.

Relațiile la distanță ating acum un nivel avansat cu ajutorul vibratoarelor Lovense, pe care le găsești pe LoveBuz.ro . Formele futuriste, calitatea premium și materialele fine care să te stimuleze puternic formează jucăria perfectă pentru a-i aduce fericire iubitel tale, mai ales atunci când tu nu ești lângă ea.

Vibratorul Lovense se poate controla cu ajutorul aplicației Lovense Connect sau aplicația Lovense Remote. Se controlează prin intermediul aplicației folosind telefonul ca și telecomandă. Un alt lucru important este că telefonul trebuie conectat la wireless. Aplicația îți oferă posibilitatea să îți creezi propriile tipuri de vibrații și pulsații prin simpla atingere a ecranului. Totodată, prin intermediul telefonului vibratorul crează vibrații prin intermediul muzicii.

Încearcă bile anale pentru un altfel de sex.

Sexul anal este încă un subiect tabu în societatea românească, dar în schimb, este un lucru prezent în fanteziile tuturor. Bilele anale sunt jucării erotice, special create pentru a da o senzație de bine, atunci când sunt introduse în anus. Senzațiile sunt nemaipomenite, iar bilele anale provoacă plăceri nebănuite și orgasme intense, chiar și pentru începătoare. Un lucru extrem de interesant este faptul că bilele anale sunt menite pentru a fi inserate în anus în timpul jocului sexual și scoase în punctul orgasmului. Un aspect important este că pentru inserarea bilelor anale este nevoie de mult lubrifiant pe bază de apă.

Încearcă OhMiBod?

Nu trebuie să te simți singură sau tristă pentru că iubitul tău se află la distanță față de tine. Soluția există și se numește OhMiBod. Vibratoarele OhMiBod sunt smart, sistemul lor de utilizare fără să ții cont de distanță. Aceste vibratoare se pot conecta la wireless și includ un sistem de comandă controlat printr-o aplicație gratuită care se poate instala pe smartphone și care conține diverse funcții, spre exemplu înregistrarea audio sau înregistrarea tiparelor de mișcare.

Tot din gama OhMiBod face parte și vibratorul care funcționează în ritmul muzicii. Aceste două vibratoare are două moduri de operare: în Club Mode, Club Vive produce vibrații în ritmul muzicii. De asemenea, puteți oferi partenerului controlul de la distanță. Cu vibratorul ascuns OhMiBod puteți simți 5 niveluri silențioase și intense de vibrații. Club Vine poate vibra totodată și în ritmul vocii partenerului. La fel ca toate celelalte vibratoare OhMiBod, Club Vibe poate fi folosit fără muzică, trebuie doar să comutați la opțiunea Mod manual și să jucați cu cele 5 viteze de vibrație pre-programate.

Diversifică-ți plăcerea folosind jucăriile sexuale de la LoveBuz.ro. Îmbină calitatea cu plăcerea pentru a-ți creea senzații de neuitat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.