Stailer iti va rezolva problema programarilor la salonul de beauty

Se spune despre saloanele de hair and beauty ca au aparut ca o nevoie pentru a ne imbunatati aspectul fizic. Serviciile lor profesionale sunt o mana de ajutor sa mai schimbam putin din imaginea cu care ne-a inzestrat mama natura. Solicitarile la astfel de saloane au devenit atat de multe, incat saloanele de acest gen sunt mereu aglomerate. Cum sa faci sa gasesti un loc liber? Stailer te ajuta.

Poate ca obisnuiesti sa iti faci programare la salon Iluminatti Concept din Iasi sau la orice alt salon din orasul tau. Pana cand se intampla sa ai nevoie de o urgenta si sa nu gasesti loc liber pe niciunde. Abia atunci descoperi ca te poti programa altfel si cautarile pe care le faci sunt mai practice daca alegi altfel. Stailer pe numele sau este acea platforma care deserveste acestui scop.

Stailer iti ofera acces gratuit 

Si nu doar atat, ci si gratuitate in ceea ce priveste crearea unui cont sau chiar programarea la unul din saloanele din orase precum Iasi, Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca sau Oradea. Deocamdata acestea sunt orasele in care Stailer activeaza.

Sa faci o programare aici este mai simplu decat crezi. Accesezi pagina si setezi detaliile de interes. Mai simplu de atat nici ca se poate. Programarea in sine nu dureaza prea mult pana cand iti este deja confirmata. Primesti un link in acest sens, iar daca pana la data stabilita sunt schimbari, vei folosi acelasi link pentru a anula programarea.

Pentru cei care aleg sa isi faca un cont aici totul este de asemenea gratuit. In plus, pot fi facute setari in ceea ce priveste setarea unor remindere spre exemplu. Astfel, primesti sms de reamintire ca ai o programare activa la salonul x. In acest articol mai multe detalii despre tot ce presupune setarile dintr-un astfel de cont.

Stailer este pentru toata lumea

Atat timp cat ai o buna conexiune la internet si un device ok poti accesa Stailer fara probleme. Este atat pentru barbati, cat si pentru femei, este o alegere ideala pentru cei care au nevoie in general vorbind de rapiditate si eficienta pentru a face programari la saloanele de hair and beauty.

Poate ca lucrezi intr-un mediu in care nu iti permiti sa ai acces la telefon pe parcursul programului. Nu ai putea, nici daca ai dori, sa suni la salon pentru o programare. Inevitabil o amani pana cand nu se mai poate amana. Poate ca esti mai mereu pe drumuri, in conversatii cu superiorii tai, mereu conectat cu altii incat sa nu iti permita timpul sa mai cauti si saloane la care sa suni intreband daca sunt locuri disponibile pentru tine.

Pentru astfel de scenarii si nu numai Stailer este un ajutor numaidecat. Acceseaza pagina, descopera cat de usor iti va fi sa rezolvi acest task si repeta povestea oricand. Nu vei avea restrictii privind numarul de accesari. Mai mult decat atat, ai acces gratuit oricand si speram ca in viitor sa se extinda si sa fie disponibil si pentru alte orase din tara.

Contact: [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *