Start-up Nation 2018 e aici! Vezi ce costuri sunt necesare pentru a accesa programul

Ai propria ta firmă și dorești ca aceasta să se dezvolte pe viitor? Firma ta desfășoară activitate non-agricolă în mediul urban sau rural? Atunci avem vești bune pentru tine! Cu programul Start-Up Nation 2018, firma ta ar putea fi eligibilă pentru finanțare.

Există anumite costuri pentru a aplica la Start-up Nation. Primele de care trebuie să ții cont sunt costurile cu înființarea firmei. Programul Start-up Nation oferă o finanțare de 200.000 lei. Iar pentru ca aceste fonduri să fie accesate și implementate, tu ca beneficiar ești nevoit  să mai scoți ceva din buzunar. De exemplu, taxa pentru înființarea unui SRL ajunge la 122 de lei. Apoi, trebuie să ai în vedere sediul social al firmei. Pentru 700-800 lei, un avocat poate găzdui sediul social al firmei tale timp de un an. Firește, este necesară realizarea unui contract cu o firmă de contabilitate. De asemenea, este nevoie de redactarea planului de afaceri pentru program. Dacă decizi să apelezi la o firmă de consultanță în această privință, avansul se încadrează între 1500-3000 lei. Ca să te asiguri că totul merge strună poți  chiar să apelezi la o consultanta Start-up Nation.

Alte costuri pentru a aplica la Start up Nation includ: costurile cu acordarea creditului punte,  cheltuieli neeligibile și suplimentare. Dacă încă mai ai nelămuriri legat de tot ce implică aceste costuri pentru a aplica la Start up Nation, click aici pentru mai multe detalii.

Există așadar în program și o consultanta Start up Nation.  Serviciile de consultanță Start up Nation includ diferite opțiuni în funcție de stadiul în care te afli. Dacă apelezi la consultanță îți poți creea o imagine mai realistă asupra șanselor de succes în obținerea  finanțării. Poți opta pentru consultanță în alegerea finanțării sau cu privire la întocmirea planului de afaceri. Dacă ai accesat finanțarea, poți avea parte de consultanță pentru implementarea proiectului, cât și consultanță și asistență post-implementare. Chiar dacă ai obținut finanțarea, ai nevoie de îndrumare. De exemplu, întocmirea incompleta sau incorectă a dosarului de decont poate duce la nedecontarea cheltuielilor.

Așa că ce mai aștepți? Lasă-te îndrumat către succes cu programul Start-Up Nation chiar acum!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *