Start-up Nation – un proiect grandios pentru interprinderile mici și mijlocii

Ai avut un vis, unul măreț chiar, și mereu au fost oameni care ți-au spus că nu îl poți atinge. Proiectul Start-up Nation vine în întampinarea tinerilor anteprenori care se tem să încerce o accesare de fonduri europene, dar care totuși pot prinde curaj printr-o finantarea Start-up Nation.

Bineînțeles, pentu aplicarea proiectului start-up nation au fost necesare intrebari si raspunsuri despre start-up nation 2018. Acestea trebuie să ajute tinerii la început de drum să fie informați despre ce este nevoie să știi dacă alegi să te înscrii într-un asemenea proiect.

Dacă vrei să încerci să obții până la 200.000 de lei trebuie să ai o interprindere înființată după 30.01.2017. Această interprindere trebuie să ai un domeniu de activitate din următoarele:

  • Producție
  • Programare IT
  • Industrii creative
  • Servicii
  • Comerț și alte activități

Punctajele se acordă în ordine descrescătoare de la domeniul de producție spre cel de comerț și alte activități. Deci dacă ai o interprindere în domeniul de producție vei avea un punctaj mai mare încă de la început față de domeniul comerțului.

În cazul în care vei oferi mai mult de două locuri de muncă vei mai aduna 20 de puncte la planul de afacere, iar dacă vei angaja persoane care au absolvit după anul 2012 vei mai aduga alte 20 de puncte.

Este important să ai în vedere să calculezi corect punctajul din cadrul proiectului tău de afacere. Cu cât vei avea un plan mai corect și vei aduna mai multe puncte cu atât vei avea mai multe șanse în cazul unui finațări în cazul proiectului Start-up Nation 2018.

Înscrierea se face online, iar calculul punctajului se face în timp real și transparent. Ceea ce este avantajos pentru că nu vei pierde timp pe la cozi interminabile. Este un proiect ambițios pentru tineri curajoși ce-și doresc o carieră în antreprenoriat, dar nu au resursele necesare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *