Statii de incarcare electrica pentru centre de afaceri si nu numai

In ultimii ani, modelele de statii de incarcare electrica pentru vehicule electrice, au devenit din ce in ce mai populare, deoarece tot mai multi oameni trec de la masini pe benzina la masini electrice. Desigur, cea mai mare cerere este in orasele mari, dar treptat interesul pentru un astfel de mijloc de transport extinde geografia achizitiilor. 

Multe companii mari preocupate de atragerea clientilor doresc sa obtina un astfel de dispozitiv, deoarece, in primul rand, le creste imaginea, in al doilea rand economisesc costuri de alimentare, in al treilea rand, este ecologic, in al patrulea rand ofera o perspectiva de castiguri suplimentare. 

Unde exista statii de incarcare electrica

De obicei, pentru masinile electrice exista statii de incarcare electrica in benzinarii, complexe de depozite cu flota proprie, companii, centre comerciale  si comercianti cu amanuntul, parcari, garaje, centre de afaceri, case.

Statii de incarcare electrica Business Line

Numarul statiilor de incarcare publica este in continua crestere. Poti reincarca bacteria electrica a masinii la benzinarii specializate, acolo unde este instalat echipamentul corespunzator. Pentru cei care au devenit deja proprietarii unei masini electrice, ar trebui sa stie ca bacteria masinii electrice poate fi reincarcata nu numai cu ajutorul statiilor de incarcare electrica publice, dar si folosind statii pentru acasa pe care producatorii le ofera.

Principala diferenta intre ele este dimensiunea, specificatiile, timpul de reincarcare a bateriei si costul dispozitivului in sine. Statiile de incarcare pentru uz public sunt foarte populare.

Acestea sunt instalate in parcari, in apropierea marilor birouri si centre comerciale, precum si in alte facilitati publice. Pentru proprietarii centrelor Business, instalarea unei statii de incarcare electrica Business Line este un mod eficient de a-si sublinia imaginea, ca fiind o companie moderna si fidela in relatia cu clientii.

De unde sa cumperi statii de incarcare electrica

Magazinul online volt.com.ro este un specialist in vanzarea de statii de incarcare electrica Business Line, Public Line si Home Line.  Statiile de incarcare pentru vehicule electrice, astazi, sunt foarte populare, si acest lucru este direct legat de marea popularitate a vehiculelor electrice.

Statiile de incarcare pentru acasa, sunt instalate in case private, pe teritoriul casei sau intr-un garaj individual. De obicei, astfel de incarcatoare au dimensiuni compacte si sunt usor de montat pe perete. Sunt furnizate complet cu cablu si priza si pot fi realizate sub forma unui suport (coloana). 

Astfel de statii de incarcare sunt selectate individual pentru masinile electrice prezentate oficial in Romania. Statiile de incarcare pentru instalare in locuri publice sunt dispozitive instalate pentru incarcarea vehiculelor electrice la benzinarii, parcari sau parcari ale centrelor de afaceri.

O statie de incarcare rapida pentru o masina electrica este unul dintre cele mai populare tipuri de alimentare, si, de regula, o incarcare completa a unei masini electrice de la un astfel de dispozitiv se realizeaza in 2-3 ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *