steaguri personalizate

Steaguri personalizate | Tu ce forma preferi

Alege si tu sa folosesti in campania ta steaguri personalizate

Iesiti in evidenta cu materiale promotionale eficiente! Aceste steaguri personalizate sunt un instrument excelent pentru publicitatea in aer liber si nu trebuie ratate in fata sediului corporativ, care cauta sa inspire incredere clientilor. Steaguri personalizate sunt realizate din materiale de inalta calitate pentru utilizare pe termen lung si beneficiaza de rezistenta sporita la umiditate.

steaguri personalizate

Bannerele va pot prezenta mesajul sau marca. Sunt vizibile de la distanta, ofera spatiu amplu pentru imagini sau text si pot atrage cu usurinta atentia privitorului.

Atunci cand sustin campaniile de marketing ale unei companii si indeplinesc efectiv un rol publicitar, aceste steaguri se numesc dube de publicitate mobile deoarece combinatia dintre grafica de impact si forta vantului de a le deplasa creeaza un efect vizual puternic.

Ai mai multe avantaje

Indiferent daca utilizati steaguri personalizate exterioare sau steaguri publicitare de interior, puteti alege dintre diferite suporturi pentru steaguri.

Cand vine vorba de publicitate interioara sau exterioara, nu ar trebui sa lipseasca semnele publicitare personalizate in orice strategie de marketing. Fabricate din polimeri durabili, sunt perfecte pentru dealeri de masini, dezvoltatori imobiliari, restaurante, cafenele, mall-uri si multe altele.

Sunt usoare si portabile si pot fi mutate cu usurinta oriunde si oricand. Nu este necesara ancorarea, astfel incat acestea pot fi intotdeauna mutate si aranjate usor si rapid. Singurul lucru la care trebuie sa fim atenti este tipul de baza pe care il alegem.

Afla mai multe detalii de la expertii Marele Print

Steaguri personalizate pot fi afisate in interior si in exterior. Materialele utilizate pentru realizarea suprafetei de afisare si a sistemului de sustinere fac steagul durabil si usor de transportat si asamblat. Imprimeurile sunt realizate prin sublimare cu vopsea, iar cerneala este ecologica pentru a asigura culori luminoase si durabile; imaginea este vizibila atat pe fata cat si pe spate. Pentru ancorare, oferim o varietate de optiuni de alegere a bazei: baza in cruce, baza patrata, baza gramada, bobina de apa, ampatament auto.

Solicita o oferta pe mareleprint.ro!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *