Ștrandul Termal Sânmihaiu German – relaxare la un pas de casă

La doar 12 km de Timișoara se află Sânmihaiu German, un sat de mici dimensiuni, dar care a devenit cunoscut și vizitat de mii de turiști datorită apei termale ce a fost descoperită în anul 1977, din întâmplare, în timp ce se căutau zăcăminte de țiței. Apoi a apărut  acolo începând cu anul 1990 un  ștrand termal. Acest loc oferă vizitatorilor momente de relaxare, de răsfăț, datorită specialiștilor în masaj, recuperarea în urma unor traumatisme sau vindecarea unor afecțiuni.

Ștrandul termal este deschis tot timpul anului, iar apa termală de aici este preferată atât de cei ce vor să se relaxeze, cât și de cei ce ajung aici din motive terapeutice.

Fie că dorești doar să petrece câteva ore în compania prietenilor sau familiei, sau mai multe zile departe de agitația orașului, Ștrandul termal oferă posibilitatea de cazare în căbănuțele aflate într-o zonă special amenajată cu o capacitate de 2 sau 4 locuri și mobilate pentru strictul necesar. De asemenea, există posibilitatea de a veni în acest complex cu cortul sau rulota, oferindu-vă relaxare și siguranță departe de activitățile urbane.

Nu trebuie să îți faci griji că vei rămâne fără energie deoarece la restaurantul din incintă găsești o gamă variată de preparate culinare delicioase, de la ciorbe, salate sau grătare până la diverse sortimente de pizza, și mai ales, toate la prețuri avantajoase. Barul Ștrandului vă poate delecta oricând cu o mare diversitate de băuturi.

În timpul verii sunt puse la dispoziție locuri special amenajate, foișor, terase, umbrare, locuri cu spații verzi destinate familiilor cu copii, dar nu numai. Deci indiferent că vrei să practici un sport de vară, să organizezi un picnic sau să pregătești un grătar, îți sunt puse la dispoziție spații amenajate special pentru aceste activități.

Ștrandul este ideal pentru petrecerea timpului liber, suprafața este mare, iar ambientul creat indeamnă la destindere și răsfăț. Este cea mai bună variantă de evadare din stresul cotidian, este o variantă simplă pentru cei de vârsta a treia să își trateze anumite afecțiuni, pe scurt este cea mai ușoară și ieftină modalitate să faci toate aceste lucruri, și toate la doar 10 lei/adult și 5 lei/ copil.

Pentru a ne fi mereu aproape, pentru a cere detalii sau informații suplimentare sau pentru a rezerva vă așteptăm și pe pagina de Facebook a Ștrandului termal https://www.facebook.com/strandtermal/ .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *