Teava rotunda otel – pentru gardurile metalice ale casei tale

Teava rotunda otel – pentru gardurile metalice ale casei tale

Prețul țevii de oțel de vânzare în magazinul online Depo Materiale Constructii este stabilit pe tonă, pe bucată (țeavă) și pe metru liniar. O gamă largă de tipuri de teava rotunda otel stivuite, permite cumpărătorului să achiziționeze toate diametrele dorite, simultan. Depozitarea interioară a tuturor metalelor laminate permite furnizarea de  teava neagra de o calitate excelentă. Teava rotunda otel este un produs metalic fabricat industrial, bazat pe un profil gol sub forma unui cerc în secțiune. Ca material, se pot folosi diverse aliaje metalice. Cele mai frecvente sunt tevile metalice din oțel carbon obișnuit. Au specificații practice care le permit să fie utilizate în multe industrii.

Domeniul de aplicatie

Țevile metalice au un domeniu larg de aplicare, fiind utilizate în industria de petrol și gaze, precum si in constructia de garduri. În industria construcțiilor, acestea sunt folosite pentru echipamente de gaz și hidrocomunicări în construcția clădirilor. De asemenea, teava neagra poate juca rolul unei carcase de protecție pentru alte tipuri de comunicații, cum ar fi cele electrice. În plus, tevile din otel sunt utilizate pentru prelucrarea ulterioară, cum ar fi coturi, fitinguri, flanșe și alte detalii ale conductelor. Țevile rotunde sunt adesea utilizate în producția de mobilă. Un rol important în sistemul de comunicații hidraulice îl joacă tevile rotunde de apă. Teava de gaz și apă este concepută pentru transportul de lichide, gaze și alte substanțe. Țeava este produsă din oțel negru, inoxidabil și galvanizat, si, este cea mai utilizata pe scară largă, datorită costurilor reduse.

Productie

Există mai multe metode de producție: laminare, sudare, turnare și găurire. Metoda principală de fabricatie este rularea: în acest fel sunt produse țevi formate la cald și formate la rece. Țevile fără sudură sunt fabricate prin laminare. Otelul este rulat pe echipamente speciale, formand o țeavă cu dimensiunile specificate. 

Teava rotunda pentru gard

Gardul îndeplinește mai multe funcții simultan, principala functie fiind desemnarea limitelor teritoriului și asigurarea securității. In prezent, tot mai multe persoane preferă gardurile metalice transparente. Instalarea gardurilor metalice este destul de simplă, prezinta durabilitate și funcționale și sunt relativ ieftine, iar tehnologia modernă face posibilă producerea unui gard de înaltă calitate, de orice complexitate, în conformitate cu toate cerințele de fiabilitate și estetică. Stâlpii din țevi metalice servesc drept bază pentru instalarea gardului. Secțiunile de gard sau o plasă metalică sunt atașate la stâlpi. Alegerea corectă a stâlpilor pentru gard este una dintre cele mai importante condiții pentru fiabilitatea și durabilitatea întregului gard.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *