Tego | Detalii despre material, intrebuintari si avantaje

Afla mai multe despre tego de la Mesteru Manole

Tego este un material foarte eficient in proiectele in care stiti ca vor exista multiple procese de cofrare si decofrare.

tego

Principalul motiv pentru care ati putea alege tego in acest caz este rezistenta caracteristica la acest tip de actiune. Totusi, retineti ideea ca asa numitele conditii in care este utilizat trebuie sa fie normale.

Un alt aspect interesant legat de acest material este acela ca poate fi achizitionat cu o suprafata antiderapante, deci este potrivit pentru acoperirea podurilor pentru vehicule de tonaj mare.

De ce sa alegi un astfel de material?

In primul rand, tego este un material de constructie foarte rezistent la stres mecanic si fizic in timp. Asa cum am spus mai devreme, una dintre principalele armaturi sunt lucrarile de cofrare. Cu toate acestea, este mai putin versatil decat varianta cu proprietati anti-alunecare.

Utilizarea unei versiuni anti-alunecare este forma cu cea mai mare libertate de utilizare intre cele doua, deoarece poate fi folosita intr-o varietate de situatii. In plus, grosimea acestui material, care poate fi achizitionat de pe piata furnizorilor de materiale de constructie, ii confera mai multa versatilitate.

Chiar daca le folosim pentru cofraje, acoperirea platformelor pentru barci, camioane sau avioane sau amenajare locuri de joaca concepute pentru copii, placile tego sunt intotdeauna solutia de alegere pentru constructorii cu experienta.

Principalele caracteristici cheie ale materialului tego

Lista de beneficii pentru proiectele care utilizeaza aceste placaje tip tego este lunga, dar am clasificat principalele caracteristici in functie de importanta lor:

  • Rezistenta ridicata la abraziune – asa este fabricat acest material de constructie, permitand utilizarea continua si reutilizarea in mai multe proiecte;
  • Structura compozitionala unica – intrucat este realizat din mai multe straturi de furnir lipite cu rasini de inalta calitate, produsul finit reuseste sa asigure un set de calitati foarte specific;
  • Rezistenta fizica si mecanica – Considerat un material de constructie rezistent, potrivit pentru orice.

De aceea, materialul tego nu este doar foarte rezistent la actiunea apei, dar ofera si o serie de avantaje care ii permit sa fie folosit fara probleme in medii exterioare in care este prezenta umezeala, intrucat rezista fara probleme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.