Terapia prin comunicare – află despre ședințe de psihoterapie în București

În lumea în care suntem atât de stresați și conectați mereu la problemele zilnice, nici nu ar trebui să ne mire faptul că avem atacuri de panică sau suferim de anxietate sau depresie. Ceea ce nu au înțeles mulți este că așa cum ne îngrijim de sănătatea trupească, ar trebui să ne îngrijoreze și cea emoțională. Acum vine și partea dificilă.

Când te doare un organ sau o parte a corpului iei măsuri imediate, poate chiar îți sunt recomandate și analgezice. Scopul este să îți menții calitatea vieții. Când simți că te doare sufletul, când plângi fără motiv, ești supărat aparent fără motiv ce faci? Un analgezic nu este soluția, ci sedinte de psihoterapie in Bucuresti sau din ce oraș este fiecare. Mai nou există și posibilitatea de a opta pentru ședințe de terapie online, indiferent unde îți este locația.

Terapia prin vorbire

Știai că prin natura umană suntem dornici să ne exprimăm stările sau pur și simplu să avem companie? Dacă ne privăm de viața socială de orice fel, este destul de mult probabil să devenim anxioși sau depresivi. Desigur, astfel de afecțiuni apar din diverse motive. Cert este că nu poți ignora simptomele și manifestările, pentru că nimic nu trece de la sine.

Există un tablou clinic vast în ceea ce privește simptomele afecțiunilor emoționale sau psihice. Poate fi vorba de lipsa de interes față de orice activitate, chiar și cele banale sau uzuale, de îngrijire personală. Aparent persoană în cauză este bine și se manifestă firesc. Cei apropiați pot însă distinge o schimbare de comportamente, refuz vehement, stare de plâns, de tristețe constantă. O supărare constantă și perpetuă.

Unele evenimente marcante din viață își pot lasă și ele o amprentă negativă asupra psihicului. Unii nu pot depăși un moment de despărțire sau nu pot gestiona stările cu care se confruntă în ceea ce privește decesul unui apropiat. Au o viață amoroasă tumultuoasă sau simt că nu pot evolua în carieră. Nu își pot asuma relații de lungă durată sau au o viață de familie disfuncțională. Oricum ar fi, soluția constă în ședințele de psihoterapie. Poți apela la cabinetul lui Daniel Ivan dacă ești din capitală.

Ședințele de psihoterapie online – da, ai nevoie

În primă fază unii vor nega sau pur și simplu nici nu își dau seama de ce se întâmplă. Sunt atenționați mai degrabă de cei din jur că ceva nu este în regulă.

Din necunoaștere, este mai ușor să spunem că nouă nu are cum să ni se întâmple. Nu fi atât de sigur. Poți încerca o singură ședință și vei vedea că te vei simți conectat cu psihoterapeutul, în sensul în care să îți facă plăcere conversația. Adică ședința de terapie în sine.

În sprijinul celor care sunt destul de mulți ancorați în activități zilnice și timpul nu le permite să se deplaseze prea mult sau să piardă vremea în trafic, există opțiunea de a solicita ca ședințele de terapie să fie desfășurate online. Află despre acestea din pagina oficială a psihoterapeutului danielivan.ro.

Contact:

[email protected]

0761 600 020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *