Testere parfumuri pareri

Datorita pretului scazut fata de aceeasi calitate si cantitate, parfumurile tester devin din ce in ce mai populare optiuni de cumparare. Ofertele difersificate din mediul online a parfumurilor tester au creat insa si o oarecare reticenta fata de variantele de testere parfumuri, problema ce survine, de cele mai multe ori, din lipsa informatiilor corecte sau a unor pareri neavizate.

In realitate, produsele sunt identice la miros si persistenta cu cele standard. Daca va numarati printre iubitorii marilor brand-uri de parfumuri, insa nu doriti sa cheltuiti o mica avere pe ele, puteti opta pentru o varianta mult mai accesibila  si la fel de placuta: testere parfumuri.

Pentru a fi mereu in pas cu cele mai calitative si placute esente, consultati gama de testere parfumuri din magazinul online myperfumeshop.ro. In ea veti gasi nume importante din industria parfumeriilor consecrate si implicit, parfumul tester preferat, la o calitate ireprosabila si preturi mult mai mici fata de brand-urile internationale.

Pentru a nu mai pleca urechea la tot felul de zvonuri aparute, ne-am hotarat sa separam miturile de adevar si sa clarificam ideile preconcepute referitoare la orice aspect legat de parfumurile tester. Sa vedem cateva dintre pareri:

‘’Apa de parfum e mai buna decat apa de toaleta’’

Depinde. Nu neaparat. Intr-adevar, apa de parfum e mai concentrata, continand 10% uleiuri esentiale, pe cand apa de toaleta are mai putin de 10%, iar apa de colonie doar 2-3%. Desi apa de parfum persista mai mult, apa de toaleta contine mai mult alcool, care, odata intrat in contact cu caldura pielii, difuzeaza in aer parfumul, de unde si un siaj mai mare.

Desi nu persista foarte mult, apa de toaleta creeaza in jurul purtatorului sau un cerc parfumat mai mare. Daca aveti pielea sensibila, evitati concentratiile mari de alcool in timpul verii si optati pentru produse lejere, cu o concentratie mai mica de alcool.

‘’Nu sunt la fel de bune ca variantele originale’’

Una dintre parerile care circula cel mai des in mediul online se refera la calitatea parfumurilor tester. Destinate comerciantilor cu scopul de a demonstra calitatea esentelor potentialilor clienti, parfumurile tester ofera exact aceeasi esenta cu produsul original, atat din punc de vedere al cantitatii, dar mai ales a calitatii.

Aici, diferenta consta in ambalajul testerelor,  care pot veni in cutii de carton, cutii albe, gri sau maro, fie fara cutie, ori fara capac si cutie, pentru a reduce costurile de productie. Astfel, preturile de cumparare sunt automat mai scazute in comparatie cu parfumurile originale 100%.

‘’Esenta e asemanatoare, nu identica’’

O alta parere frecvent intalnita despre variantele de testere parfumuri consta in faptul ca esenta e asemanatoare, insa nu identica cu a originalului. Adevarul este insa ca persistenta testerului este aceeasi cu a produsului original. Pe langa concentratia mare, internsitatea parfumului tester reprezinta un alt plus pentru cei care iubesc esentele de la marile brand-uri.

La Perfumeshop, produsele sunt oneste, iar pretul accesibil permite cumparatorilor sa achizitioneze mai multe parfumuri preferate deodata, fara a fi nevoiti sa isi consume tot bugetul alocat pentru shopping.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *