The Temple Social Pub – Cel mai bun club de muzica live

The Temple Social Pub este un nou loc deschis pe Bulevardul Marasesti 71-73, pe care nu trebuie sa il ratezi. Pub-ul detine la activ peste 300 de evenimente in Bucuresti, iar punctul foarte il detine pentru concertele cu muzica live. Pe langa acestea, in fiecare miercuri sunt seri de jazz, joia de teatru, vinerea si sambata concerte, iar duminica stand-up! Asta da activitate!

Atmosfera din Temple este intotdeauna prietenoasa, iar distractia este la cote maxime atunci cand ne referim la acest loc ca gazda pentru evenimente Bucuresti weekend.

evenimente bucuresti

Printre trupele care au pasit pe scena Templului, se numara si: The Humans, Prestige Orchestra, Mihai Chitu, The Colors, Amna, Stefan Stiuca si The Mob, Silviu Pasca, Adi Cristescu, Colors in Stero, Iulia Dumitrache, Special Guest Orchstra, Georgia Dascalu, Marian Vasilescu Band, Time Out, Various Orchestra Xteens si multi altii.

Pub-ul pregateste surprize in fiecare zi pentru invitatii sai, cum ar fi: shoturi din partea casei, reduceri, invitati surpriza, gustari gratis. Atunci cand vorbim despre evenimente Bucuresti, The Temple Social Pub se claseaza in primele pozitii.

Daca iti serbezi ziua de nastere in The Temple Social Pub, beneficiezi de 20% reducere, in ziua in care te-ai nascut, doar pe baza actului de identitate. Acest bonus este cadou din partea celor de la Temple pentru tine, pe langa distractie, muzica live, concerte de calitate sau teatru si voie buna.

Pentru ca distractia sa fie completata de note de bun gust, Temple a conceput un meniu de bauturi si mancare pe toate gusturile, cu preturi foarte aceesibile oricarui buzunar. Preparatele lor de baza sunt burgerii si coastele, iar pentru alcool, gama de whiskey si alte bauturi spirtoase cuprind peste 150 de sortimente. Se poate manca pana la ore tarzii, in weekend chiar pana la ora 00:30.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *