The Walking Dead: The Ones Who Live și Fargo sezonul 5 în premieră la AMC

În februarie, AMC difuzează două seriale foarte așteptate. Fanii universului The Walking Dead îl întâmpină cu bucurie pe Andrew Lincoln care își reia rolul lui Rick Grimes în noul serial The Walking Dead: The Ones Who Live, după o lungă pauză, în timp ce Fargo, cu Jon Hamm, starul din Mad Men, revine cu sezonul 5.

Vedetele Andrew Lincoln și Danai Gurira revin în rolurile îndrăgitelor personaje din TWD „Rick Grimes” și „Michonne” în următorul serial foarte așteptat din universul Walking Dead. 

The Walking Dead: The Ones Who Live prezintă o poveste de dragoste epică a două personaje schimbate de o lume schimbată. Despărțite de distanță. De o putere de neoprit. De fantomele a ceea ce au fost. Rick și Michonne sunt aruncați într-o altă lume, construită pe un război împotriva morților… Și, în cele din urmă, un război împotriva celor vii. Se vor putea regăsi unul pe celălalt într-un loc și într-o situație cum nu au mai cunoscut până acum? Sunt dușmani? Iubiți? Victime? Învingători? Unul fără celălalt, mai sunt ei în viață – sau vor descoperi că și ei sunt morți-vii?

Primul episod din The Walking Dead: The Ones Who Live va fi difuzat simultan cu premiera americană pe 26 februarie, la ora 04:00, în limba originală. Versiunea locală va fi difuzată pe 26 februarie, ora 22:00. 

Serialul îi mai are în distribuție, printre alții, pe Pollyanna McIntosh, Lesley-Ann Brandt, Terry O’Quinn, Matthew August Jeffers, Craig Tate și Andrew Bachelor. 

The Walking Dead: The Ones Who Live este produs de către showrunner-ul Scott M. Gimple, Lincoln, Gurira, Denise Huth, Brian Bockrath și Greg Nicotero.

În afară de The Ones Who Live, mai sunt și alte noi seriale originale care urmează să apară în universul TWD și la AMC.  Informații suplimentare vor fi furnizate ulterior cu privire la difuzarea noilor seriale:

The Walking Dead: Daryl Dixon 

The Walking Dead: Dead City 

The Walking Dead: Tales of the Walking Dead

Fanii serialului Fargo vor fi și ei încântați, deoarece popularul serial revine cu sezonul 5, tot pe 26 februarie. Cel mai recent sezon din Fargo este plasat în Minnesota și Dakota de Nord, în 2019.  După ce mai multe evenimente neașteptate o pun într-o situație dificilă cu autoritățile pe Dorothy „Dot”” Lyon (Juno Temple), această gospodină aparent tipică din Midwest este brusc scufundată din nou într-o viață pe care credea că a lăsat-o în urmă.

Șeriful din Dakota de Nord, Roy Tillman (Jon Hamm), o caută pe Dot de multă vreme. Fermier, predicator și om al legii, Roy crede că el este însăși legea și, prin urmare, este mai presus de ea. Alături de el se află fiul său loial, dar nevolnic, Gator (Joe Keery), care este disperat să-și demonstreze valoarea în fața tatălui său impresionant. Păcat că nu are nicio șansă. Astfel că, atunci când vine vorba de vânătoarea lui Dot, Roy apelează la Ole Munch (Sam Spruell), un vagabond dubios cu origini misterioase. 

Când secretele ei cele mai profunde încep să se dezvăluie, Dot încearcă să își protejeze familia de trecutul ei, dar soțul ei, Wayne (David Rysdahl), iubitor și bine intenționat, continuă să apeleze la ajutorul mamei lui, Lorraine Lyon (Jennifer Jason Leigh).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *