cursuri it gratuite

Ti-ai dori sa urmezi cursuri IT gratuite, dar nu gasesti nimic pe placul tau? Iata cum poti invata programare altfel

cursuri it gratuite
cursuri it gratuite

Programarea a devenit un domeniu vanat de un numar din ce in ce mai mare de romani, fie ca vorbim despre elevi si studenti, fie ca vorbim despre adulti care-si doresc o reconversie profesionala si au cunostinte zero de IT. Daca si tu te numeri printre acestia si deja esti in cautare de cursuri IT gratuite, dar nu gasesti nimic pe placul tau, atunci trebuie sa stii ca exista alternative.

WellCode iti ofera posibilitatea de a descoperi altfel de cursuri IT gratuite, diferite de tot ceea ce gasesti pe piata din Romania. Programul fondat de Petru Trimbitas, in urma experientei sale acumulate la Facebook si Google in Statele Unite ale Americii, pune accent pe modul in care viata personala si cea profesionala se intrepatrund si cum una o influenteaza pe cealalta.

cursuri it gratuite
cursuri it gratuite

In cadrul modulului gratuit vei avea oportunitatea de a descoperi platforma si felul in care aceasta este structurata. Astfel, vei avea ocazia de a te convinge de diferentele dintre clasicele cursuri IT gratuite si mentoratul in programare, de importanta pe care aportul mentorilor o are asupra modului tau de a te dezvolta.

Totodata, in cadrul modulului gratuit vei avea oportunitatea de a intelege modul in care problemele din viata personala iti pot influenta succesul profesional. Coach-ii te vor ajuta sa descoperi strategii de gestionare a gandurilor si emotiilor negative, de a te expune riscului de a te confrunta cu esecul si de a invata cum sa gestionezi dificultatile, astfel incat sa reusesti sa te mentii concentrat pe atingerea obiectivelor profesionale.

Inca de la prima interactiune cu mentorii, vei avea oportunitatea de a-ti stabili obiective de scurta durata si de lunga durata (obtinerea unui job in domeniul programarii). Atingerea lor va fi influentata exclusiv de deciziile tale si de perspectivele de viitor pe care ti le stabilesti.

Un alt aspect pe care il vei descoperi la mentoratul fondat de Petru Trimbitas si pe care nu-l vei regasi in structura niciunui alt tip de cursuri IT gratuite il reprezinta ajutorul oferit de mentori in realizarea portofoliului personal de proiecte. Dupa parcurgerea modulului gratuit, daca iti vei dori sa continui invatarea pe platforma WellCode vei reusi sa inveti notiunile de baza in programare. Mentorii te vor ajuta sa-ti dezvolti proiectele care vor constitui portofoliul tau si pe care le vei putea prezenta, apoi, la interviurile de angajare.

Pe de alta parte, un alt diferentiator extrem de important il reprezinta timpul! Platforma gandita de Trimbitas nu-ti impune un anumit program de participare. Astfel, vei fi liber sa-ti alegi orele la care sa te loghezi pe platforma pentru a invata sa scrii cod.

De asemenea, platforma nu-ti impune nici un anumit numar de ore online pe zi sau pe luna, asa ca vei avea puterea de a alege cat, cand si cum sa inveti. Vei putea rezolva probleme si scrie cod independent de ceilalti cursanti, insa nu vei fi singur. Mentorii iti vor fi alaturi si vor raspunde tuturor intrebarilor, astfel incat sa reusesti sa scrii cod curat si corect si sa identifici solutia ideala la problemele de pe platforma.

Daca nu-ti vine sa crezi toate aceste diferente intre mentorat si clasicele cursuri IT gratuite, testeaza si convinge-te! Programeaza o sedinta de consultanta cu mentorii si inscrie-te la modulul gratuit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *