Top 3 cele mai cautate tipuri de termopane

Geamurile termopan sunt foarte necesare, acestea avand o rezistenta care se poate rezuma si la toata viata, in cazul in care stii sa le alegi, bineinteles.  Nu este greu sa faci cele mai potrivite alegeri, ci trebuie doar sa te informezi sis a citesti putin despre ele inainte de a le achizitiona. Cele mai populare au fost si inca sunt, minunatele termopane Veka, termopane Gealan si termopane Salamander.

Acestea sunt de o calitate ireprosabila si au anumite sisteme pe care nu le gasesti oriunde. De exemplu, aceste termopane Veka pe care le-am mentionat mai sus,  au un sistem cu o adancime a profilului de 70 mm si o geometrie interna cu 5 camere de izolare. Fascinant, nu? Mai mult decat atat, grosimea peretilor exterior este de 3 mm conform celui mai inalt standard de calitate RAL Clasa A.  Inca un aspect foarte important este  reprezentat de faptul ca aceste termopane Veka au contururile usor rotunjite ce confera sistemului un design atractiv.

Un alt tip de termopane este Gealan, acesta fiind prezent pe piata romaneasca inca din anul 1994. In cazul in care sunteti la curent cu topul de profile PVC, stiti probabil ca acesta este in prezent liderul pietei romanesti.  Este de apreciat faptul ca la aceste termopane Gealan, ferestrele sunt disponibile atat pe culoarea alba, cat si pe cele imitatie de lemn, precum stejar auriu, venghe, nuc si mahon.

Cu toate ca am laudat atat de mult cele 2 tipuri de termopane prezente mai sus, trebuie reamintit si ultima categorie, mai exact, accesibilele termopane Salamander. Acest profil este produs in Germania si este incadrat in clasa energetica A standard european. Profilele de termopane Salamander, sunt rotunjite, conferind astfel un aer elegant si exclusivist. Se deosebeste prin celelalte prin tipurile de sticla care pot fi de la 2 pana la 3 foi de geam.

Acestea fiind spuse, analizeaza fiecare detaliu si ia cea mai potrivita alegere pentru ati satisface nevoile.  Este de retinut faptul ca aceste ferestre reprezinta cel mai inalt nivel de tehnologie, asadar, investeste inteligent in casa ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *