Top 5 elemente de care sa tii cont inainte de a alege un toner de imprimanta

Alegerea unui toner imprimanta de cea mai buna calitate nu este deloc dificila, daca stii la ce sa fii atent. Este vorba despre dispozitive moderne, cu ajutorul carora poti continua sa-ti folosesti imprimanta ori de cate ori ai nevoie, dar pe care trebuie sa le inlocuiesti atunci cand se termina.

De aceea, este recomandat sa stii care sunt lucrurile pe care e bine sa le iei in considerare, inainte de a alege cea mai buna varianta.

Toner imprimanta original sau compatibil?

Unul dintre primele lucruri, pe care trebuie sa le stii despre tonerele de imprimanta este referitor la faptul ca ele pot fi:

  • originale – tonerele originale sunt cele produse de aceeasi companie de la care ai cumparat imprimanta. Alegand astfel de tonere, ai certitudinea ca se vor potrivi perfect dispozitivului pe care il ai acasa si, in acelasi timp te vei bucura de calitate;
  • compatibile – reprezinta alegeri inspirate atunci cand nu ai timp sa astepti tonerele originale. Poti sa le comanzi foarte usor online, astfel incat sa-ti poti folosi imprimanta in continuare.

Verifica randamentul tonerului

Randamentul reprezinta capacitatea tonerului de a imprima un anumit numar de foi per minut. In functie de cat de des vei folosi imprimanta, alege un toner potrivit, care sa te tina cat mai mult timp. Cu siguranta nu vrei sa-l schimbi in mod constant.

Ce tipuri de documente iti sunt necesare?

Printre elementele de care mai trebuie sa tii cont cand vine vorba despre tonerele pentru imprimanta se numara si calitatea pe care o vei obtine. De exemplu, gandeste-te daca documentele iti sunt necesare pentru uz personal sau daca trebuie sa le depui la anumite institutii. In functie de acest detaliu, vei putea lua o decizie mult mai usor.

Care este diferenta dintre toner si cerneala?

De cele mai multe ori, consumatorii fac greseala sa creada ca tonerele si cartusele cu cerneala reprezinta acelasi lucru. De exemplu, trebuie sa stii ca tonerele folosesc tehnologie de pudra de plastic, ce se usuca extrem de repede, insa nu vei avea parte de aceeasi calitate color ca aceea pe care ti-o ofera cartusele cu cerneala.

Cum sa montezi corect tonerul?

Pentru a te asigura ca montezi tonerul, citeste cartea tehnica a imprimantei. Mai mult, tonerul vine la pachet si cu instructiuni de care te poti folosi, pentru a realiza singur o astfel de lucrare. Schimbarea tonerului nu dureaza mai mult de cateva minute, asa ca nu trebuie sa-ti faci griji.

Cum iti dai seama cand se termina tonerul?

In functie de imprimanta pe care o ai acasa, atunci cand observi ca scrisul nu mai este suficient de lizibil, ai grija sa comanzi un toner potrivit. Mai mult, trebuie sa stii ca cele mai performante dispozitive de printare de pe piata au si o functie datorita careia vei sti cu siguranta cand ajunge tonerul la o limita inferioara: vei observa foarte usor un indicator in acest sens.

De la Toner-Pro iti poti comanda atat cartuse cu cerneala, cat si tonere de calitate, astfel incat sa nu te confrunti niciodata cu probleme. Iti poti plasa comenzile foarte usor online, accesand site-ul TonerPro.ro. Indicat este sa investesti in cel putin 2 – 3 tonere in acelasi timp, pentru a avea rezerve pentru mai mult timp!

Ofera-ti confortul de care ai nevoie, pentru a nu cauta de fiecare data un centru specializat in imprimare si copiere. Este mult mai usor sa ai acasa o imprimanta de calitate, pe care sa o folosesti atunci cand ai nevoie!

Date de contact:

E-mail: office@tonerpro.ro

Telefon: +4 021 348 15 19

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *