Top cele mai vândute cărți de la Editura ap! (ACT și Politon) în 2023

Editura ap! (ACT și Politon) prezintă topul celor mai vândute cărți ale anului 2023, o colecție diversificată care acoperă teme precum psihologie, medicină, antreprenoriat sau spiritualitate. ap! crede în dezvoltarea continuă și aduce cititorilor români titluri care acoperă o gamă variată de subiecte din sfere precum: dezvoltare personală și profesională, antreprenoriat, spiritualitate și wellbeing, oferind iubitorilor de carte posibilitatea de a citi sau a asculta cărți, de a le folosi pe post de profesori sau sfătuitori și de a transforma clipele de relaxare într-un timp calitativ. Iată topul preferințelor cititorilor în anul care urmează să se încheie.

1. „Psihologia banilor: Lecții nemuritoare despre avuție, lăcomie și fericire”, de Morgan Housel

Această carte evidențiază faptul că succesul financiar depinde mai mult de comportamentul nostru față de bani decât de inteligență. Autorul ne arată faptul că geniile fără control emoțional pot deveni dezastre financiare, în timp ce oamenii obișnuiți pot deveni prosperi prin învățarea unor aptitudini comportamentale simple. Prin intermediul acestei lecturi, cititorii învață să își dezvolte o relație echilibrată cu finanțele.

2. „Tu ești Placebo”, de Joe Dispenza

Explorând istoria și psihologia efectului placebo, cartea aduce în discuție posibilitatea unor schimbări mentale care să ne aducă sănătate fără să depindem de medicamente. Cartea audio conține, la final, și două meditații. Prima: „Cum să schimbi două credințe și percepții”, iar cea de-a doua: „Cum să schimbi o credință și o percepție”.

3. „Supranatural: Cum pot oamenii obișnuiți să facă lucruri neobișnuite”, de Dr. Joe Dispenza

Această carte argumentează științific faptul că oamenii obișnuiți pot realiza lucruri extraordinare depășind limitele convingerilor limitative. Dr. Joe Dispenza explorează potențialul uman extins și oferă răspunsuri care explică felul în care putem aplica acest potențial în viața de zi cu zi.

4. „Metoda Wim Hof: Activează-ți întregul potențial uman”, de Wim Hof

Această carte oferă o cale naturală de a atinge starea optimă a corpului și minții prin expunerea la frig, respirație conștientă și concentrare. Autorul, Wim Hof, dezvăluie cum aceste tehnici pot îmbunătăți sănătatea, somnul, performanța sportivă și cognitivă, dar și să reducă anxietatea.

5. „Start în antreprenoriat: Călătoria antreprenorului de la a ști la a avea”, de Cristian Onețiu

Cristian Onețiu, antreprenor de succes, oferă 12 principii-cheie și sfaturi practice pentru antreprenorii în devenire, atât pentru cei care își doresc o afacere proprie, cât și pentru cei care vor să-și dezvolte afacerile existente.

6. „Principii”, de Ray Dalio

Ray Dalio, unul dintre cei mai de succes antreprenori și investitori, împărtășește perspective noi asupra vieții și muncii. Cartea explorează principiile sale, bazate pe meritocrația ideilor, adevăr și transparență radicală, și oferă învățăminte valoroase pentru îmbunătățirea strategiilor de business.

7. „Poartă-te ca o doamnă, gândește ca un bărbat”, de Steve Harvey

Cartea oferă o perspectivă asupra modului în care gândesc bărbații în dragoste, relații, intimitate și angajament. Steve Harvey și Denene Millner furnizează informații despre iubire, relații și nevoile bărbaților, adresându-se femeilor de toate vârstele.

8. „Forța vitală: Cum pot descoperirile din medicina de precizie să transforme calitatea vieții tale și a celor dragi”, de Tony Robbins și Peter Diamandis, cu Robert Hariri

Cartea explorează cele mai noi descoperiri medicale care pot transforma calitatea vieții, de la tratarea bolilor grave la menținerea tinereții și vitalității. Autorii, Tony Robbins și Peter Diamandis, oferă informații despre tehnologiile în curs de apariție și descoperirile care pot influența semnificativ sănătatea umană.

9. „Cum să convingi o pisică: Un ghid în arta persuasiunii pentru oameni”, de Jay Heinrichs

Această carte amuzantă și informativă explorează tehnicile de persuasiune inspirate din lumea felinelor. Autorul, Jay Heinrichs, oferă sfaturi practice despre cum să porți conversații inteligente, să-ți păstrezi calmul în discuții tensionate și să folosești limbajul corpului pentru a convinge.

10. „Există o soluție spirituală pentru orice problemă”, de Wayne W. Dyer

Wayne W. Dyer oferă o perspectivă spirituală asupra vieții și a problemelor, încurajând cititorii să găsească soluții folosindu-și inima, nu doar mintea. Cartea reprezintă o călătorie introspectivă și un îndemn pentru o viață trăită în baza principiilor spirituale.

ap! (ACT și Politon) este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de carte din România. Specializată în nonficțiune de calitate, editura a adus pe piața locală o serie de autori care au făcut furori în toată lumea, precum Tim Ferriss, Robin Sharma, Tony Robbins, Wayne Dyer, Steve Harvey, Gino Wickman și mulți alții. Totodată, ap! (ACT și Politon) este editura românească sub egida căreia au fost publicate cele mai multe audiobookuri la nivel local. Lansată în 2014, editura a adus în România peste 200 de titluri în format audiobook, multe dintre acestea fiind bestsellere care au făcut înconjurul lumii și au schimbat mii de vieți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *