Top cizme în tendințe pe care să le cumperi la reducere

Noile sezoane au mereu nevoie de noi ținute sau look-uri. Și pentru că o ținută de toamnă sau de iarnă nu este completă fără cizme sau botine, iată care sunt cele mai în vogă modele pe care le poți cumpăra la reducere.

Cizme kitten heels sunt cele mai în vogă. Sunt cele mai clasice modele de cizme care se pot cumpăra la reduceri și care se regăsesc la un magazin precum epantofi. Se pot recunoaște foarte ușor după tocul lor fin și pot să fie lungi până la genunchi sau tip botine, mai scurte. Sunt exemplul perfect pentru un stil șic fără efort.

Cizmele combat boots sunt și ele din ce în ce mai trendy și mai chunky. Nu ai cum să treci pe lângă tendința cizmelor chunky. Mai ales pe lângă cizmele chunky care te ajută să fii cea mai cool și cea mai trendy.

Trebuie deci să alegi și tu cizme cu un stil cât mai avangardist sau îndrăzneț. Cizmele combat boots sunt cele mai frumoase și mai originale în acest nou sezon și vor fi peste tot.

Cizmele și botinele colorate sunt cele mai trendy și pot fi comandate online folosind un cod voucher about you oferit de codurireducere.ro. Chiar dacă iarna avem tendința de a purta nuanțe mai închise, nimeni nu spune că poți alege de la reduceri cizme sau botine în nuanțe de verde, de roz, de roșu sau de fuchsia. Vor veni cu cea mai frumoasă pată de culoare care va face diferența atunci când vine vorba despre cele mai frumoase ținute.

Cizmele second skin care se mulează perfect sunt și ele foarte în vogă. Un alt stil foarte în vogă care va atrage atenția tuturor fără doar și poate. Merg de minune cu fuste sau cu rochii și au un spirit sixties minunat. Sunt cea mai bună alegere pentru a alungi silueta.

Tendința cizmelor disco vibes în versiune auriu sau argintiu. Trebuie să fii cea mai strălucitoare cu ajutorul cizmelor cu paiete, ștrasuri sau alte detaliu bling-bling. Dressingul de iarnă are și el nevoie de un plus de bling și de glitter. Cizmele argintii sau aurii sunt astfel foarte în vogă și le poți cumpăra le reduceri.

Cizmele de ploaie sunt și ele foarte în vogă și se pot purta peste tot. Se pot purta la toate ținutele pentru un plus de originalitate și de cool pentru toate ținutele.

Cizmele peste genunchi sunt și ele în vogă de ceva sezoane încoace și încă își mai continuă ascensiunea. Vor pune cel mai bine în valoare fustele sau rochiile mai lungi.

Cizmele tip șosetă la fel. Jucându-se cu înălțimile, cu texturie sau cele mai frumoase materiale vei obține cu ajutorul lor cel mai frumos look edgy care te va ajuta să ieși mereu în evidență.

Cizmele oversized. Trebuie să alegi modele fără toc și puțin mai largi sus pentru a obține cele mai frumoase ținute casual sau urban șic.

Pentru că cizmele sunt cu adevărat esențiale din dressingul de iarnă sau de toamnă, cel mai bine ar fi să le cumperi la reduceri pentru a fi sigur că faci cele mai bune alegeri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *