Top trenduri care te vor ajuta să-ți alegi hainele pentru toamna și iarna 2021

Toamna aceasta se pare că tot ce era vechi devine nou, din nou. Pare că fosta modă americană prinde contur în toată lumea.

Anii 70’, 80’ și 90’ sunt tot mai căutați pentru caracteristicile articolelor vestimentare chiar dacă pare bizar. 

Cine s-ar fi gândit că peste 30 de ani lucrurile pe care le purtau bunicii și părinții noștri vor fi din nou la modă.

Dacă te interesează acest stil vestimentar al anilor 70’-00’ atunci citește lista de mai jos fiindcă conține câteva sfaturi și elemente vestimentare pe care le poți folosi pentru a te întoarce în acea perioadă.

  1. Jachetele mari

Din fericire, aceste articole vestimentare ce sunt foarte confortabile în orice fel de material își fac apariția în acest an. Cei drept un astfel de articol original din perioada respectivă poate costa destul de mult.

Însă, producătorii și-au dat seama de trend și au început să producă astfel de articole care respectă stilul acelor haine. Acestea sunt mai prietenoase cu bugetul și își fac treaba la fel de bine.

Avantajul acestor jachete este că le poți asorta cu mai multe outfituri având o plajă largă de alegeri. Doar încearcă să alături acestei jachete o pereche de pantaloni din același material și cu siguranță vei atrage atenția pe stradă.

  1. Articole sportive

Din nou, un alt stil vestimentar care este foarte comod și a revenit la viață sunt articole vestimentare sportive. Cel mai bun mod de a descrie acest stil vestimentar este să vizionezi un film american ce își plasează acțiunea în acea perioadă.

Dar pe scurt asta înseamnă totul de la treningurile anilor 80’, pantalonii de trening și bluzelor cu decolteu din anii 80’, 90’, chiar și 00’.

  1. Minimalismul anilor 70’

Probabil când te gândești la anii 70’ și moda din acea vreme îți apar în minte femeile cu rochiile înflorate și culorile stridente care se purtau peste tot, însă avem câteva lucrui pe care le putem adopta din acea perioadă și s-ar potrivi cu stilul contemporan.

Spre exemplu, aspecte ale modei din acea vreme care erau subapreciate, dar pot fi folosite în zilele noastre sunt: tonurile calde de roșu, maro sau galben spre alb. Doar gândește-te cât de bine arată o fustă împreună cu o helancă și o geacă de blugi, toate respectând în mare măsură culorile de mai sus.

  1. Roșu

Îndepărtându-ne de culorile neutre despre care tocmai am vorbit, dacă îți dorești o pată de culoare, alege un roșu strălucitor! 

Fie că sunt pantaloni, cizme, bluze sau chiar o pălărie, roșu este alegerea ta. Când designerii aduceau roșu în colecțiile lor, erau de obicei costume roșii din cap până-n picioare și cu aceeași nuanță: un roșu vișiniu frumos și strălucitor. 

Partea bună este că acest stil cu siguranță nu se va demoda prea curând, deci poți continua să porți articolele ani la rând.

  1. Pantaloni evazați

Din nou, acești pantaloni se bazează pe aceleași concepte ca și articole despre care am vorbit în secțiunea noastră de minimalism din anii 70. 

Pantalonii evazați, cu talie înaltă, au revenit și au un contrast cu blugii skinny și boyfriend pe care i-am tot purtat în ultimii ani. 

Acești pantaloni pot fi în culorile minimaliste ale anilor ’70 sau alte opțiuni excelente sunt cele în nonculori, cum ar fi alb, negru, gri etc. Din nou, în funcție de stilul tău, acești pantaloni pot fi minunați pentru muncă sau purtați casual.

Acestea sunt 5 articole vestimentare pe care le poți folosi și tu pentru a-ți duce outfiturile la un alt nivel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.