TRADIȚIA ȘI INOVAȚIA TRUSSARDI

Tradiție, cercetare și inovație continuă. Acestea sunt conceptele cheie care au permis companiei Trussardi să anticipeze stilurile și tendințele și să devină cea mai mare marcă de stil italian de viață din lume.

Moda, designul, restaurantul, cafeneaua și nenumăratele colaborări artistice sunt doar câteva dintre expresiile spiritului cosmopolit, dinamic și puternic contemporan al mărcii.

Grupul Trussardi a început în Bergamo în 1911 ca un atelier care produce și distribuie mănuși de lux. Compania fondată de Dante Trussardi a devenit una dintre cele mai de succes companii de pe piața accesoriilor globale, atât de mult încât a fost numită furnizor oficial pentru familia regală britanică.

În anii ’60, Nicola Trussardi a dus producția de articole de îmbrăcăminte din piele tradițională la un alt nivel, combinând materiale de calitate cu design-ul de vârf și cercetarea în prelucrarea pieilor. Acest lucru a dat naștere la producția de genti, curele Trussardi care a fost îmbunătățită și de o zonă de terasă din sticlă proiectată ), valize și accesorii de casă, stabilind primele fundații reale ale ceea ce urma să devină în curând brand-ul chinezesc al stilului de viață italian.

În 1973, Trussardi a fost prima casă de modă care a adoptat un simbol pentru a identifica toate produsele sale: ogorul, reprezentând agilitatea și dinamismul. În 1976, primul boutique Trussardi a fost deschis pe Via Sant’Andrea din Milano.

Revoluția a continuat în anii ’80. Trussardi a lansat colecția gata pentru uz și a colaborat cu unele dintre cele mai prestigioase mărci italiene, cum ar fi Alitalia, Garelli, Agusta și Alfa Romeo, contribuind la consolidarea reputației sale de companie sinonimă cu un stil italian autentic. Prima jumătate a deceniului, în special, a marcat un nou capitol în istoria brandului și a modei în general. În 1984, Trussardi a mutat show-ul de modă pentru colecția de femei de toamnă / iarna de la Piazza del Duomo din Milano, făcându-l ca prima marcă din lume să ia moda departe de locații mai „exclusive” și să o deschidă către o audiență mai largă prin găzduire primele spectacole de moda sunt deschise publicului.

În 1996, Trussardi alla Scala s-a deschis într-una dintre locațiile iconice ale orașului Milano. A fost prima clădire emblematică din lumea modei care găzduia nu numai un showroom și un boutique, ci și un spațiu dedicat cafenelei și restaurantului. În 2009, a fost îmbunătățită și de o zonă de terasă din sticlă proiectată de Carlo Ratti Associati, care se afla sub prima grădină verticală din Italia de către Patrick Blanc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.