Traduceri online?

Datorita evolutiei la care luam parte si a dezvoltarii tehnologiei la un nivel la care in momentul de fata putem comanda si plati online cam tot ce ne dorim, a venit momentul sa beneficiem si de achizitia online de traduceri . Din dorinta de a facilita experienta clientilor a luat fiinta primul magazin online de traduceri, la care putem apela indiferent care este documentul care necesita traducere.

In acest mod, fara a mai trebui sa ne deplasam fizic la un birou de traduceri, putem lansa comanda in aproximativ 4 minute de pe orice dispozitiv mobil( telefon sau tableta) sau PC ori laptop de oriunde ne-am afla.

Inca de pe prima pagina a site-ului pot fi selectate toate informatiile necesare, precum limba sursa si tinta, serviciul dorit , dar si numarul de pagini si deadline-ul. In urma acestor pasi, e-trad a pus la dispozitie 3 pachete de preturi din care clientul poate selecta varianta care i se potriveste, in functie de documentele ce necesita traducere:

– pachetul Basic, este potrivit pentru uz personal sau pentru diverse articole de blog, review-uri sau comentarii.

– pachetul Standard, este potrivit atunci cand se doreste traducerea documentului de catre un traducator specializat si revizuirea documentului de catre un Proofreader. Este cea mai buna varianta atunci cand avem de a face cu  acte personale (diplome, certificate, atestari, contracte, acte medicale, CV-uri), dar si traduceri ale anumitor brosuri si cataloage ori website-uri.

– pachetul Premium include traducerea documentelor de catre un traducator specializat si revizuirea acestora de catre un Proofreader nativ.  Acest pachet este potrivit pentru documente cu un grad crescut de dificultate, precum documente tehnice sau medicale, juridice ori de marketing.

Acest website ofera si servicii de traducere a actelor de masina sau de studiu, acte personale sau medicale, dar si servicii de interpretariat, legalizare si apostilare a documentelor traduse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *