Trainerul international de renume Santiago Brand vine pentru prima dată în România pentru a susține un curs de brainmapping și neuromodulare

Una din opt persoane suferă de o afecțiune mintală, potrivit datelor Organizației Mondiale a Sănătății. În România, anul trecut, aproximativ 22.000 de copii și adolescenți aveau un astfel de diagnostic, iar mulți adulți se confruntau cu diferite probleme de dezvoltare emoțională sau cognitivă. Cunoscutul psiholog clinician și trainer Santiago Brand vine în țară pe 28 iunie, ȋn Sibiu, pentru a dezvălui ultimele tehnologii revoluționare și studii de caz care pot ajuta medicii specialiști, terapeuții și psihologii să ȋși accelereze eficiența ȋn ajutorarea oameniilor ce nu și-au găsit încă un remediu adecvat la probleme lor de sănătate psihică. Profesorul va susține un curs ce a fost predat în peste 23 țări.

„Tehnicile de brainmapping și neurofeedback pot fi utilizate pentru a aborda o gamă largă de probleme și condiții de sănătate, care acoperă sănătatea mintală, funcția cognitivă, gestionarea stresului și bunăstarea fizică. Prin aceste metode pot fi abordate probleme frecvente, precum tulburarea de deficit de atenție și hiperactivitatea (ADHD), anxietatea și depresia, tulburarea de spectru autist, leziunile cerebrale traumatice, declinul cognitiv la vârstnici etc. Cele două tehnici pot fi componente valoroase ale unor planuri de tratament cuprinzătoare pentru afecțiunile cronice“, a explicat Santiago Brand.

Trainerul a fost intervievat de multiple publicații internaționale, inclusiv CNN, și a co-autorizat o carte despre Brainspotting. Santiago este, de asemenea, consultant științific pentru NEUROWYZR în Singapore, iMediSync în Coreea de Sud și 180 Sanctuary în Thailanda.

Cursul va fi susținut între 28-30 iunie, iar organizatorii anunță un număr limitat de participanți.

Psihologia și psihiatria au fost, decenii la rând, singurele domenii care nu au putut analiza direct organul pe care îl tratează. Acum însă, prin Brainmapping și Neurofeedback și cu ajutorul tehnologiei iSynciMed, bazată pe rezultatele a 17 ani de cercetare științifică, bolile psihice devin vizibile, mai ușor de investigat și de remediat. Tehnologia modernă ajută la depistarea rapidă a problemelor, restabilirea echilibrului psihic și remedierea multor probleme de sănătate mintală, adesea diagnosticate greșit.Cu ajutorul metodelor inovatoare și a Inteligenței Artificiale, specialiștii în domeniul sănătății mintale au acces rapid la date relevante, care îi ajută să identifice corect și exact problemele de ordin psihic ale pacientului, dar și să le remedieze“, a declarat Diana Palotas, psiholog, terapeut și CEO al clinicii Neuros, organizatorul evenimentului. De-a lungul celor 19 ani de activitate, peste 90.000 de persoane au avut rezultate excelente în clinica Neuros.

Brainmapping-ul este o tehnică de cartografiere a creierului, care furnizează informații detaliate despre fiecare zonă a acestuia, nivelul de activitate al funcțiilor cerebrale, riscurile de deteriorare cognitivă și multe altele. La rândul său, neurofeedback-ul este o metodă prin care pacienții antrenează creierul să se autoregleze, pentru o mai bună funcționare cognitivă, emoțională și comportamentală.

Cursul de Brainmapping și Neurofeedback, organizat de Clinica Neuros între 28 și 30 iunie, în Sibiu, se adresează psihologilor, psihiatrilor, terapeuților și trainerilor, care pot învăța astfel cum să integreze aceste tehnici în atingerea unei sănătăți mintale optime, ȋntr-un timp record.

Înscrierile se fac la 0757.89.07.07 și accesând link-ul: https://www.neuros.ro/expert-in-brainmapping.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *