Tu poti fi cea mai buna versiune a ta – cand esti relaxat!

Cand iti doresti relaxare completa, apelezi la serviciile unei maseuze profesioniste. Insa nu mereu ai timp pentru a merge la spa-uri, de aceea il poti aduce chiar la tine acasa. Fotoliile Masatto insumeaza calitati pe care le-ai cautat o viata atunci cand ti-ai dorit un masaj ca la carte. Bellatrix este o combinatie intre tehnologie avansata, masaje ce nici nu credeai ca sunt posibile si sanatate curata.

De ca sa alegi Bellatrix

Incepem cu ce este mai evident si anume design-ul acestui fotoliu. De la prima privire aruncata inspre Bellatrix, te indragostesti iremediabil. Ansamblul de forme si linii minimaliste, texturi placute la atingere, combinatia dintre auriul regal si maroul pielii ecologice, te duc cu gandul la tronul unui rege. Ti se inmoaie muschii numai privind acest fotoliu. De indata ce iei loc in tronul tau, abia atunci incepe adevarata experienta Bellatrix. Design-ul inovativ al acestui fotoliu iti ofera un masaj pe toata lungimea corpului. Dar nu orice masaj, ci unul ce intrece orice asteptare. Te vei simti ca si cum esti masat de mainile unui profesionist si cu fiecare secunda petrecuta in acesta, te vei intreba cum de ti-ai trait viata fara prezenta lui.

Fotoliile Masatto intrunesc apogeul calitatii pana la cel mai mic detaliu. Mai departe vei afla de ce dispune Bellatrix. Poate fi alegerea ideala dintre aceste fotolii cu masaj, pentru ca starea ta de spirit si sanatatea sa ti se imbunatateasca zilnic.

Cu ce te incanta acest fotoliu

Pe langa faptul ca te incanta vizual de fiecare data cand il admiri, fotoliul Bellatrix dispune de functii importante de care trebuie sa stii. Este prevazut cu role de masaj reflexogene, ce functioneaza in tandem cu pernele de aer. Mecanismul complex al acestui fotoliu permite utilizatorului sa aiba parte de un masaj prin framantare, tapotare, batere, shiatsu si frecare. Astfel, experienta va fi cat se poate de autentica si vei uita de disconfort, tensiune acumulata in muschi si dureri.

Compresia celor 34 de perne de aer vor diminua fiecare urma de stres acumulata in corp. Bellatrix dispune de modul Zero Gravity, ceea ce inseamna ca duce experienta masajului la un nivel ce depaseste granitele pamantesti. Inclinarea fotoliului iti va oferi senzatii multi-dimensionale, de imponderabilitate, neexistand presiune pe coloana ta. Vei simti ca plutesti in timp ce corpul tau este detensionat cu fiecare minut, grijile si problemele disipandu-se instant. Bellatrix te surprinde in continuare si cu masajul cu caldura. Acesta calmeaza durerile musculare, iar temperatura redata de grafen iti va oferi un plus de confort fizic si psihic.

Imbunatateste-ti lifestyle-ul cu un fotoliu Bellatrix de la Masatto. Nu vei regreta o clipa ca ai investit in sanatatea si bunastarea ta. Intra in cadrul site-ului oficial www.masatto.ro sa afli mai multe.

Contact: 0756 478 789

[email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *