TV Paprika a pregătit un festin de emisiuni fabuloase, în luna noiembrie

Cinci seriale unul și unul sunt oferta bogată de pe TV Paprika, în luna noiembrie. De la Italia în Marea Britanie și până în Japonia, mâncărurile delicioase sunt la ele acasă!

„Gino în vacanță cu familia”, care a debutat pe 9 noiembrie, de la ora 21:30, este difuzat în fiecare zi și vorbește despre experiența culinară pe care o ai atunci când te întorci în țara din care provii. Gino D’Acampo, bucătarul care locuiește în Anglia, se întoarce în Italia alături de familia sa, pentru a descoperi comorile ascunse din Sardinia. Gino își dorește ca urmașii săi crescuți în Anglia să descopere savoarea italiană. Ei călătoresc din insula Sardinia până în orașul natal al lui Gino, Napoli, în timp ce se cufundă în sentimentul italian al vieții, iar Gino gătește unele dintre rețetele sale familiale preferate.

Începând cu 4 noiembrie, de la ora 16:00, e timpul pentru un nou sezon din „Ghidul cărnurilor”. Bucătarul polonez Tomasz Jakubiak le face pe plac tuturor carnivorilor și pune sub lupă personajul principal din farfuriile acestora. Împreună cu 98% din polonezi, Tomasz se declară carnivor, așa că gătește două mâncăruri în fiecare episod și dezvăluie detalii pe care poate și cei mai împătimiți în ale cărnurilor nu le știau, despre carnea de vită, de porc, pasăre, vânat și chiar pește!

În zilele de weekend a venit timpul pentru o emisiune-concurs care-l are în prim plan (și ca jurat!) pe unul dintre cei mai îndrăgiți chefi: „Jamie Oliver caută bucătari” – cu episoade difuzate de la ora 21:30. Miza? Publicarea unei cărți de rețete, activitate în care Oliver are extrem de multă experiență. Coordonați de acesta, 18 bucătari din Marea Britanie, cu niveluri de experiență diferite, concurează pentru a deveni vedete și de a-și vedea publicate cele mai dragi rețete. Competiția e la cote înalte și aduce și sfaturi înțelepte despre cum să scrii o carte de bucate.

Începând cu duminică, 20 noiembrie, de la ora 20:30, la TV Paprika e timpul pentru mâncare japoneză de top, odată cu emisiunea „Paul Hollywood mănâncă Japonia”. Protagonistul, brutarul Paul Hollywood, e convins că nu există brutari în Japonia, pentru că acolo nu s-ar mânca pâine. Însă câteodată este bine să greșești, pentru că unul dintre cei mai îndrăgiți brutari din Marea Britanie află despre nenumărate delicii culinare japoneze – pe care le și gătește.

La finalul lunii, pe 30 noiembrie, de la ora 16:30, începe emisiunea „Dóra Havas: De la fermă-n farfurie”. Într-un sezon format din 10 episoade, Dóra vizitează producători alimentari din Polonia care care aduc în farfurii produse de înaltă calitate. Serialul este o pasăre rară în lumea de azi: ne explică de povestea produselor: de unde vin, cum sunt cultivate și produse, pentru a ne ajuta să înțelegem mai bine ce consumăm în fiecare zi, alături de familie. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *