Un aspect unic al inelelor de platină

Platina este un metal natural alb care va rămâne alb pentru totdeauna și nu va dispărea niciodată. Pe măsură ce este purtat în timp, suprafața platinei devine mai grea și mai rezistentă la uzură. Cu uzura, se dezvoltă o finisare moale numită patină, care reprezintă proprietarului istoria unei vieți bine trăite. Cu toate acestea, dacă preferați un finisaj stralucitor, un bijutier vă poate lustrui bijuteriile pentru a aduce înapoi strălucirea originală.

Ce isi doreste ea

Înarmat cu elementele de bază ale pietre prețioase, setarea și finisarea, este timpul să creați un plan pentru exact ce  inel de logodnă Jival  o va face ca logodnica dvs. să fie cea mai fericita. Evident, cea mai ușoară cale este de a întreba. Dar dacă ați fost surprinși de ea, am inclus câteva modalități de a obține măsurători, preferințe pentru stiluri de piatră și inel și idei pentru designul general.

Cele mai multe femei doresc inel de platină

Cercetările independente au constatat că 79% dintre femei consideră că, calitățile de platină reflectă cel mai bine propriul stil și gust, 81% dintre femeile care caută un inel de logodnă spun că platina este prima lor alegere, iar 89% consideră că platina este cel mai de calitate metal. [Hall & Partners, Grupul Bridal Conde Nast]

Cum determinati dimensiunea degetului persoanei iubite:

  • Trasați interiorul uneia dintre inelele pe hârtie.
  • Imprumuta unul din inelele ei.
  • Puneți unul din inelele pe deget și marcați unde se sprijină cu un pix.
  • Dacă membrii familiei sau prietenii pot fi discreți, rugati pe unul dintre ei să o întrebe.
  • Un bijutier poate calcula dimensiunea inelului din oricare din aceste metode.

Femeile observă ce preferă alte femei. Prietenii și rudele de sex feminin reprezintă o sursă bună de sugestii. Dacă sunteți precaut să discutați, întrebați-i despre gustul general al bijuteriilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *