Un avocat bun din Timisoara va reusi sa „descurce itele“ chiar si celor mai complicate cazuri!

Intr-o societate libera, cu o economie complexa si in plina dezvoltare, precum cea din Romania actuala, pot sa apara numeroase imprejurari in care este nevoie de un avocat bun din Timisoara. Este vorba de probleme care tin de Dreptul afacerilor sau al muncii, de Drept civil sau al familiei si chiar de Drept penal.

In fiecare dintre aceste cazuri, trebuie sa fii sigur ca vei beneficia de ajutorul unei echipe experimentate, formate din profesionisti capabili sa apere cu succes interesele tuturor clientilor, fie ca este vorba despre persoane fizice sau juridice.

Astfel stau lucrurile la Casa de avocatura Gociu & Asociatii, cu site-ul gociuavocati.ro, unde vei avea parte de ajutorul unui avocat bun Timisoara chiar si in cele mai complicate cazuri. Iata doar doua exemple!

avocat bun Timisoara

Cum poti fi ajutat in cazul unor litigii de munca?

In Romania exista peste un milion de firme si aproape 6 milioane de salariati, din care mai mult de trei sferturi lucreaza in mediul privat. Lor li se adaugă aproape două milioane de free-lanceri. De aici rezulta numeroase tipuri de relatii complexe, care uneori dau nastere la asa-numitele litigii de munca.

Este vorba despre o multitudine de situatii, precum desfiintarea unui contract de munca fara preaviz, concedieri abuzive, incalcarea drepturilor salariale, accidente survenite la locul de munca, incalcarea principiului egalitatii de sanse sau cazurile de discriminare.

Indiferent de natura problemei, un avocat bun din Timisoara iti poate oferi urmatoarele tipuri de servicii:

• redactarea unor contracte de munca, pentru a te asigura inca de la inceputul unei colaborari ca drepturile si interesele iti vor fi respectate;

• asistenta si consultanta in negocierea sau renegocierea contractelor individuale de munca;

• consultanta in redactarea unor regulamente interne in acord cu legislatia in domeniu;

• medierea conflictelor de munca aparute in relatiile dintre un angajat si angajatorul sau. In acest fel, se poate evita un proces costisitor si de lunga durata;

• asistenta juridica pentru sindicate, in relatia cu patronatele si in efortul de a apara drepturile angajatilor;

• sprijin in rezolvarea unor conflicte de munca referitoare la incalcarea drepturilor salariale, de concediu, securitate, sanatate si protectie in munca sau egalitate de sanse;

• ajutor in alte litigii referitoare la drepturile de munca, precum recuperarea unor salarii neplatite.

Cum se poate rezolva o problema referitoare la succesiune?

Succesiunea este procedura prin care bunurile unei persoane decedate sunt transmise catre mostenitori. Ea poate fi legala, atunci cand legea stabileste cine sunt mostenitorii si ce cote trebuie sa primeasca fiecare dintre ei, sau testamentara, cand defunctul lasa in urma un testament in care specifica cine sunt mostenitorii si ce cote le revin.

Un avocat bun din Timisoara te poate ajuta si in acest domeniu al Dreptului civil, care nu de putine ori da nastere unor complicatii si neintelegeri. Cu sprijinul unui profesionist, vei primi bunurile care ti se cuvin.

De exemplu, avocatul te va ajuta in realizarea unei succesiuni, pentru care sunt necesare urmatoarele documente: certificatul de deces al defunctului, actele de identitate ale mostenitorilor, certificatul de casatorie al sotului supravietuitor, actele care atesta averea persoanei decedate, precum si certificatele de nastere ale descendentilor si actele lor de casatorie, in cazul in care si-au schimbat numele.

Pentru rezolvarea unor succesiuni complexe, a litigiilor de munca sau a oricaror probleme ce tin de Dreptul civil si penal, vei gasi un avocat bun Timisoara la Casa de avocatura Gociu & Asociatii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *