Un nou showroom AVmall, pentru toti pasionatii de sunet si video!

In data de 5 Noiembrie cei de la AVmall au organizat deschiderea oficiala a unui nou showroom, situat pe Strada Acvila Nr. 41 Bucuresti, in zona hotelului Marriott.

Este un showroom compus din 4 camere de auditii unde au fost prezentate foarte multe produse, incepand de la amplificatoare stereo, recivere stereo si multicanal, network player, DAC-uri, amplificatoare de casti, player portabil, casti dar si boxe si siteme de boxe home cinema, subwoofere si soundbar. Experienta senzoriala atat audio cat si video a fost una de exceptie atat pentru cei de la AVmall cat si pentru vizitatori,

Toti doritorii sunt asteptati intr-o locatie cu totul speciala pentru a va bucura de unica camera dedicata videoproiectiei Optoma Romania din tara, alaturi de un sistem home cinema ultra performant, dar si de restul locatiei in care veti gasi multe produse cu totul deosebite, multe dintre ele in premiera nationala.

Pentru toti cei care doresc sa viziteze acest showroom, programul este de luni pana vineri intre orele 10-20, program prelungit cu 2 ore fata de cel stabilit initial. Daca va numarati printre cei care nu au posibilitatea in timpul saptamanii sa ajunga la acest showroom, trebuie sa stiti ca programul pentru ziua de sambata functioneaza pe baza unei programari.

Harta si GPS Showroom: https://goo.gl/SxGmst

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *