Un suport de servetele altfel

Anul acesta se poarta vintage, cu siguranta! De aceea, de pe masa ta nu ar trebui sa lipseasca acest suport de servetele deosebit, comercializat de catre cei de la Insignis. Intr-o culoare alba, imaculata, acesta are dimensiunile de 18 x 18 x 6 centimetri, numai bun pentru a fi asezat pe mesele la care ai invitat unii dintre cei mai importanti musafiri ai tai.

Suport de servetele: de ce e important sa ai unul?

Majoritatea ignora faptul ca mesele festive si nu doar ar trebui sa fie facute ca la carte. Nu doar ca mancarea va parea mai gustoasa, insa si intreaga activitate va fi mai placuta. Servetelele sunt obiecte importante pentru orice masa, fie ca vorbim de cea luata impreuna cu familia, fie ca vorbim de unele mai somptuoase, precum cele de la nunti.

Suport de servetele: se poarta stilul vintage

Antichitatile au fost si vor ramane la moda, insa niciodata nu au fost mai dorite ca anul acesta. Din pacate, pretul lor este destul de mare si se gasesc rara. In magazinul Insignis, s-a incercat sa se adune colectii de obiecte cu design vintage, astfel incat sa fie satisfacuta aceasta nevoie a pietei. Astfel, oricine intra pe paginile sale, pleaca macar cu dorinta de a avea un obiect de acolo.

Suport de servetele: cu ce sa il asortezi

Suporturile de servetele sunt unele dintre cele mai apreciate obiecte de la Insignis, semn ca lumea intelege importanta acestor obiecte la fiecare masa. Cu dimensiuni potrivite si culori superbe, ele se potrivesc in orice decor. Noi ni l-am imaginat pe acesta alaturi de flori de un alb la fel de imaculat si de alte obiecte de decor disponibile pe site, pe o fata de masa in carouri verzi. Intr-adevar, s-ar obtine o imagine spectaculoasa, care delecteaza privirea intr-un fel aparte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *