Unde poti merge in vacanta in aceasta vara? 

Libertatea pe care si-au recapatat-o oamenii, dupa doi ani de restrictii, se reflecta in dorinta acestora de a calatori cat mai mult. Astfel ca tot mai multe persoane isi fac planul pentru vacanta de vara, cautand noi destinatii. 

Cei care inca nu s-au hotarat, se pot inspira din urmatoarele recomandari, mai ales ca sunt destinatii care merita vizitate cel putin o data in viata. 

Turcia 

Turcia se mentine deja de multi ani printre preferintele romanilor in ceea ce priveste petrecerea vacantelor. De aceea, nici in aceasta vara Istanbul sau Antalya nu lipsesc din solicitarile primite de agentiile de turism. 

In plus, faptul ca acestia pot gasi pachete de vacant complete, inclusiv cu zbor Antalya Timisoara, reprezinta un beneficiu important, care contribuie la obtinere unor preturi avantajoase pentru astfel de pachete. 

Egipt 

Egiptul este si el o destinatie pentru care opteaza foarte multi romani pentru a-si petrece vacanta. Una dintre zonele cele mai populare este Hurghada, unde turistii pot alege servicii all inclusiv la preturi avantajoase. 

Malta 

O destinatie care abia acum incepe sa fie descoperita de romani este Malta, mai ales ca are numeroase obiective istorice interesante. In plus, plajele care au iesire la apele minunate ale Marii Mediterane, foarte potrivita pentru scufundari, sunt locurile in care turistii fie isi pot reincarca bateriile, fie pot incerca senzatii noi. 

Sicilia 

Cei care nu doresc sa plece prea departe de casa pot alege sa viziteze Europa, iar unul dintre orasele care nu ar trebui ratate in acest an este Sicilia. De la resorturile de lux pana la obiectivele turistice care nu ar trebui ratate – Valea Templelor din Agrigento sau Parcul Arheologic Neapolis din Siracusa – toate sunt motive pentru care Sicilia ar trebui sa fie pe lista cu destinatiile de vacanta din 2022. 

Londra 

Si Londra se gaseste printre recomandarile de vacanta din aceasta vara, numai ca romanii nu trebuie sa uite ca au nevoie de pasaport, pentru ca Marea Britanie nu mai face parte din UE.

In concluzie, recomandarile si destinatiile de vacanta sunt foarte multe, potrivite pentru orice buget, astfel incat oricine sa poata calatori. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.