Unele dintre cele mai performante instrumente de masura din lume, incluse in promotia Ronexprim

Ronexprim desfasoara, in urmatoarea perioada, mai multe promotii la instrumente de masura de la Fluke, cu ocazia implinirii a 70 de ani de activitate a furnizorului american de echipamente. Promotiile de toamna-iarna se desfasoara pana la finalul anului si includ unele dintre cele mai apreciate produse din oferta partenerului traditional al Ronexprim, de la multimetre digitale si testere electrice pana la clesti de curent.

Iata in continuare oferta de instrumente masura incluse in promotia Fluke 70 ani (1948 – 2018):

1. Tester electric Fluke T6-1000 cu toc si cleste tip crocodil gratuite

T6-1000 foloseste tehnologia FieldSense, una dintre cele mai moderne existente pe piata la nivel mondial. Cu ajutorul acesteia, poti masura mai rapid si mai sigur tensiunea, fara a fi nevoie sa conectezi alte instrumente de masura in paralel. In plus, ai posibilitatea sa masori simultan tensiunea si curentul, iar depanarea este mai rapida, intrucat poti masura prin furca direct in jurul unui conductor.

Daca achizitionezi chiar acum acest instrument de masura, vei primi nu numai un toc gratuit, ci si un cleste tip crocodil.

2. Fluke 179 cu difuzor bluetooth gratuit

Acest model de multimetru digital True RMS are toate specificatiile necesare pentru a depana si a repara defectiunile din sistemele electrice si electronice. Cu ocazia implinirii a 70 de ani de Fluke, primesti un difuzor bluetooth gratuit la fiecare multimetru seria 179 achizitionat.

3. Testere de instalatii Fluke 1663 / 1664 FC cu clesti de curent Fluke 324 / 325 si software gratuite

Promotia Ronexprim la instrumente de masura include si kituri noi in editie limitata, mai exact Fluke 1663 si 1664 FC, la pachet cu doi clesti de curent performanti si programele software DMS aferente.

Testerul de instalatii seria 1663 este ideal pentru profesionistii din domeniile tehnice, oferind posibilitatea unor masuratori avansate, pe cand 1664 FC te ajuta sa protejezi dispozitivele, sa distribui rezultatele prin intermediul wireless si sa efectuezi pana la 7 tipuri de teste printr-o singura atingere.

4. Fluke TiS20, Fluke 971, Fluke 419D sau Fluke 180LG cu centura pentru scule gratuita

Pe santierele de constructii si in alte medii de lucru periculoase, ai nevoie de cele mai performante instrumente de masura, dar si de maini libere. Din acest motiv, vei primi o centura pentru scule gratuita de la Fluke indiferent ca vei comanda camera in infrarosu TiS20, telemetrul cu laser 419D, nivela cu laser cu linii in diagonala 180LG sau termohigrometrul 971.

Toate aceste instrumente de masura iti permit sa efectuezi rapid si sigur masuratori, fie ca vorbim despre temperaturi, umiditate sau alte marimi, de cele mai multe ori apasand un singur buton.

5. Fluke 1507 cu cleste de curent Fluke 323 gratuit

Testerul de izolatie seria 1507 este unul dintre acele instrumente de masura mici, dar extrem de precise si usor de folosit. Cu ajutorul tensiunilor de testare multiple poti depana, pune in functiune si intretine preventiv un numar mare de dispozitive. In plus, daca alegi sa il achizitionezi, vei primi un cleste de curent la fel de performant, gratuit.

Profita acum de promotia Ronexprim la echipamente de la Fluke, care se incheie pe 31 decembrie 2018!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *