Uși de garaj personalizate pentru nevoile tale

De uși de garaj avem nevoie atât din rațiuni practice, cât și estetice. Acestea pot crea un design deosebit, dacă sunt alese în acest sens. În orice caz, fie că îți dorești o ușă de garaj clasică sau una imprimată cu o imagine anume, poți alege din gama de la Alexiana Group.

Descoperă oferta de la Alexiana Group – aici usi de garaj personalizate sunt disponibile, conform nevoile tale, care îți pot satisface dorințele în materie de aspect, calitate și durabilitate. Pe lângă aceste produse, compania îți mai pune la dispoziție și rulouri exterioare, plase anti-insecte, printre altele.

În ceea ce privește ușile de garaj personalizate, compania utilizează tehnologia Dura Print. Aceasta este o tehnologie ultramodernă de imprimare, ce folosește cerneală pentru vopsirea panelurilor ușilor de garaj.

Majoritatea modelelor solicitate pot fi imprimate, așadar poți transforma ușa de la garaj într-o adevărată operă de artă. După ce se imprimă, se va aplica un strat fin de lac, ce sporește protecția împotriva decolorării și degradării ușii. Pe site poți vedea mai multe modele pe care le-au ales deja clienții, cât și cum arată la final. În acest fel, îți poți face o idee despre cum poate arăta ușa de garaj personalizată. Modelele sau imaginile variază în funcție de propriile preferințe.

Sunt disponibile câteva modele și imagini prestabilite, însă clientul poate opta pentru propriile alegeri. Acestora li se aplică un cost adițional, iar pentru a afla toate aceste detalii poți contacta unul dintre agenții de vânzări. Aplicarea acestei tehnologii este disponibilă pe 5 structuri de panel, a căror finisaje sunt diferite. Se pot face mai multe modele, pe care le poți vizualiza pe site. Garanția pentru acest tip de uși de garaj este de 10 ani pentru decolorare și ruginire, iar 5 pentru mediile umede sau saline. Pot fi personalizate doar ușile de garaj secționale.

Produse de ultimă generație pentru preferințele clienților

Alexiana Group dispune de o mulțime de produse de ultimă generație, care au intrat rapid în topul preferințelor clienților. Acestea sunt disponibile în mai multe variante, astfel încât pentru fiecare client să fie un rezultat final mulțumitor. În funcție de ceea ce îți dorești, se pot personaliza și fabrica produse precum rulouri exterioare, uși de garaj, plase anti-insecte integrate la rulourile din aluminiu.

Fiecare dintre aceste produse au o calitate superioară, fapt pentru care tot mai mulți clienți merg pe această alegere. Durata de viață a lor este extinsă, indiferent de mediul în care sunt folosite. Fie că vrei să creezi un aspect deosebit casei tale cu rulourile exterioare și ușile de garaj, fie că vrei să îmbunătățești funcționalitatea cu ajutorul automatizărilor, în orice caz vei face o alegere bună să colaborezi cu acest furnizor.

Contactează specialiștii pentru nevoile tale

În funcție de ceea ce ai nevoie, dimensiuni, modele sau tipuri de produse, Alexiana Group vine în ajutorul tău! Specialiștii te pot ajuta să alegi corespunzător. Ai soluțiile tehnice, măsurători și transportul gratuite. Echipe tehnice sunt disponibile în toată țara.

Contact:

www.alexiana.ro

0230 560 560

0755 111 222

[email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *