Utilaje prelucrare lemn esentiale pentru atelierul tau!

Fierastrau cu masa

Masina de frezat

Dalti

Slefuitor

Banzic de banc

Exhaustor

Masina de rindeluit si degrosat

Utilaje Lemn de care ai nevoie pentru inceput

Fata de majoritatea listelor de pe internet, aceasta se bazeaza pe discutiile avute cu cei care lucreaza de cel putin 10 ani in acest domeniu. Am vazut cativa tamplari extraordinari care pot construi lucruri la care eu nici nu as putea visa folosind unele unelte. Asadar, nu trebuie sa detineti fiecare element de pe aceasta lista doar pentru a incepe sa faceti mobilier pe care sa il vindeti pe piata locala. Cu toate acestea, daca doriti sa realizati o varietate de proiecte si nu trebuie sa petreceti ore intregi creand un dispozitiv pentru a face treaba unei unelte destul de comune, atunci aceasta lista este un bun punct de plecare. 

Aceasta va presupune, de asemenea, ca aveti deja cateva unelte de baza. Lucruri precum o banda de masura, o masina de gaurit cu acumulatori, o nivela, un ciocan etc. Aceasta lista este urmatorul salt spre a deveni mai serios. Un tamplar care ar putea dori sa inceapa sa genereze venituri. Si sa nu credeti ca aveti nevoie de toate aceste utilaje deodata.

O optiune absolut decenta, la un pret rezonabil !

Am descoperit de curand site-ul UtilajExpert.ro un loc in care descoperi noi modalitati de lucru si utilaje lemn pentru proiectele tale. Am ales de acici un produs foarte bun cand vine vorba de calitate si un pret rezonabil, respectiv masina de rindeluit si degrosat ADH 305 ce ofera o posibilitate de lucru cand vine vorba de rindeluirea unor scanduri de pana la 305 mm. Aceasta latime de lucru este una foarte buna pentru un abricht de acest nivel. Descopera si tu intreaga gama.

Speram ca aceasta lista v-a oferit o idee mai buna despre utilajele de prelucrare a lemnului care sunt disponibile și cand ar trebui folosite. Unele dintre unelte sunt esențiale si au utilizari multiple, in timp ce altele sunt pur și simplu optionale, in functie de proiectul dumneavoastra. Exista o varietate de utilaje pe care este esential sa le aveti in atelierul dumneavoastra de prelucrare a lemnului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *