credit cu garantie imobiliara

Vesti bune inainte si dupa ce accesezi un credit cu garantie imobiliara!

In sine, un credit cu garantie imobiliara reprezinta o oportunitate pentru firmele mici si mijlocii de a-si finanta activitatea curenta si de a acoperi alte cheltuieli mai mult sau mai putin urgente. Totusi, multi antreprenori sau manageri ai unor astfel de companii ezita sa acceseze un asemenea produs, de teama conditiilor impuse de furnizor.

Intr-adevar, in cazul in care acesta din urma este reprezentat de o banca, pot exista situatii neplacute precum diverse „asteriscuri” ascunse in contract sau costuri suplimentare aparute pe parcursul desfasurarii acestuia. In schimb, daca apelezi la un IFN (institutie financiara nebancara), vei avea parte numai de… vesti bune!

Spre exemplu, Credit.ro, IFN infiintat in anul 2009 si inregistrat in Registrul General al Bancii Nationale a Romaniei, oferta diferite tipuri de credit cu garantie imobiliara, „insotit” exclusiv de surprize placute pentru clienti. In primul rand, suma finantata variaza foarte mult, de la 9.000 de lei la 6.000.000 de lei, in functie de nevoile tale si mai ales de marimea business-ului pe care il detii sau administrezi. In al doilea rand, perioada creditata este si ea foarte „generoasa”, de la 3 luni la 60 de luni, in conformitate cu puterea financiara a firmei si cu celelalte cheltuieli care pot interveni in timp.

Un alt avantaj al unui credit cu garantie imobiliara obtinut prin aceasta metoda este reprezentat de numarul mare de proprietati cu care se poate gira. Asadar, Credit.ro iti ofera posibilitatea de a pune o ipoteca tip rang 1 asupra unui apartament, case, vile, teren agricol sau intravilan, spatiu comercial sau industrial, in functie de bunul pe care il detii. Documentele necesare sunt si ele putine, fata de cele solicitate de catre o banca: actele societatii (CUI, act constitutiv); documente financiare (ultima balanta + recipisa); actele de ipoteca (actul de proprietate, cadastrul, intabularea etc.).

Totodata, un credit cu garantie imobiliara de la IFN-ul respectiv va fi acordat in cel mai scurt timp: mai precis, preaprobarea va avea loc in 10 minute, iar virarea propriu-zisa a banilor in cont – in cel mult 24 de ore! In plus, pe toata durata contractului, dobanda va ramane fixa (3% pe luna sau 36% pe an), nefiind influentata de fluctuatiile ROBOR sau ale altor indici financiari. Este un aspect care puncteaza la capitolul predictibilitate, intrucat nu vei fi „surprins” de diferente mari pe „statul de plata”, de la o luna la alta.

Nu in ultimul rand, acest credit cu garantie imobiliara vine „la pachet” cu un calculator, disponibil pe site-ul furnizorului, care iti permite sa afli rata lunara si valoarea totala de rambursat, in functie de suma pe care o vrei imprumut si perioada aleasa.

In acelasi timp, vei afla si raspunsul la intrebari frecvente precum „Ce este creditul cu rate lunare egale?”, „Ce alte costuri suplimentare sunt?”, „Pot inchide creditul oricand?” sau „Pot vinde bunul imobiliar oferit drept garantie?”. In concluzie, vei putea lua, in deplina cunostinta de cauza, o decizie benefica atat pe termen scurt, cat si pe termen mediu si lung, pentru profitul afacerii pe care o conduci. Mult succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *